No duża, w którym tygodniu jesteś bo moja wczoraj miała 6.84 13t1d wg usg A wg O.M 13t3d.
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
13t4d usg
12t4d om
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No duża, w którym tygodniu jesteś bo moja wczoraj miała 6.84 13t1d wg usg A wg O.M 13t3d.
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
AVETNapisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie chyba chłopczyk[emoji7] [emoji13] superHej ja już po prenatalnych w końcu w domu. Badanie trwało godzinę jak nie lepiej i wszystko super. Dziecko zamierzone dosłownie wszystko co się tylko dało mimo że rozrabialo :-) lekarz.powiedział że na tym etapie nie określa płci ale ze zdjęcia jak sam stwierdził można domniemac ze chłopiec. Wszystko co robił dokładnie mi tłumaczył i nie musiałam się wykręcac by widzieć obraz bo nad nogami do sufitu miałam przyczepiony telewizor na którym wszystko super widziałam :-) krew oddałam i tak dla pewności na badanie. Jestem mega zadowolona i spokojna. A to mój maluszek :-)
Gratulacje!Hej ja już po prenatalnych w końcu w domu. Badanie trwało godzinę jak nie lepiej i wszystko super. Dziecko zamierzone dosłownie wszystko co się tylko dało mimo że rozrabialo :-) lekarz.powiedział że na tym etapie nie określa płci ale ze zdjęcia jak sam stwierdził można domniemac ze chłopiec. Wszystko co robił dokładnie mi tłumaczył i nie musiałam się wykręcac by widzieć obraz bo nad nogami do sufitu miałam przyczepiony telewizor na którym wszystko super widziałam :-) krew oddałam i tak dla pewności na badanie. Jestem mega zadowolona i spokojna. A to mój maluszek :-)