reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja jeszcze też zaciskam [emoji4][emoji23] jeszcze 2tyg. Musi Rozalka posiedziec w brzuchu...tylko czy bedzie chciała [emoji53] bo coraz czesciej brzuch mnie pobolewa i napina sie.To Wy idźcie rodzić, a tymczasem ja jeszcze zaciskam nogi Powodzenia dziewczyny
W sobotę mam jeszcze komunie. Za tydzień we wtorek mojej corki przedstawienie z zajęć teatralnych a w nastepna sobote dni rodziny i Nelki przedstawienie z przedszkola [emoji23][emoji23] do tego.jeszcze musze isc na kontrole z noga 19'06 wiec jeszcze 2 tyg. I moge rodzic [emoji23]
Malinowa123
A gdzie bedziesz rodzic? [emoji6]polecam się na przyszłość
ja własnie sprawdzalam kiedy mój spzital ma ostre dyzury,gdyby cos poszlo nie tak i bylabym sama w domugdybym zaczela rodzic
motylek05
Oj dziś u nas tak parno, że ja cała mokra chodze [emoji33]Kurde dziewczyny czy to mozliwe zeby az tak sie pocic zeby miec mokre znaczy wilgotne leginsy? No wydaje mi sie ze to troche za mocno by bylo...
motylek05
Zajaczku Ty jesteś tak nakręcona na to rodzenie teraz że wcale bym sie nie zdziwiła jakbyś przynosiła [emoji23] czego oczywiscie Ci nie życzę [emoji8]Powiem wam tak... spadajcie z tymi swoimi skurczami, odchodzacymi wodami i czopami [emoji12] [emoji12] [emoji12]
A tak na serio to zazdroszcze Wam przeogromnie bo dzis mielibysmy idealny dzien na rodzenie oboje sie wyspalismy, wylezelismy, mieszkanie sprzatniete wracamy z obiadu u tesciowej i wieczorem moglabym zaczac rodzic
Zając Czerwcowy
U nas juz porzadnie lejeOj dziś u nas tak parno, że ja cała mokra chodze [emoji33]
Zając Czerwcowy
Jestem nakrecona bo mam dosc nie dosc, ze mi ciezko czasem, to jeszcze takie upaly a ja mam 3 sukienki do wyboru, jest mi gorecej niz innym, to jeszcze taka tykajaca bomba- nie wiadomo kiedy. To meczyZajaczku Ty jesteś tak nakręcona na to rodzenie teraz że wcale bym sie nie zdziwiła jakbyś przynosiła [emoji23] czego oczywiscie Ci nie życzę [emoji8]
A znajac moje szczescie to owszem przenosze
motylek05
reklama
Malinowa123
Nawet 2 dupki hah skurcz jest bol jest ale to nie to nie tak boli hah [emoji30]Gemmina daj znać jak tylko będziesz mogła! W tobie nadzieja bo u nas to już raczej doopa