reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja mam tak spuchniete, dretwiejace dlonie, ze tragedia... palce mam jak serdelki [emoji12] [emoji35]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Chciało Ci się wczoraj szorować wszystko na błysk i teraz masz pikne serdelki ;) A tak poważnie, tyle już wytrzymałaś ,ze teraz już tylko z górki będzie ;)

reklama
Chciało Ci się wczoraj szorować wszystko na błysk i teraz masz pikne serdelki ;) A tak poważnie, tyle już wytrzymałaś ,ze teraz już tylko z górki będzie ;)
To nie od pucowanis niestety ehhhh... oby juz z gorki bo od rana mam nastroj placzacy... wszystkie rodza... a ja bede chodzila jak slon. Bo nic sie nie dzieje.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

U mnie też praktycznie nic się nie dzieje.Skurcze mam co jakiś czas i nic poza tym.Chociaż mój lekarz mówi,że do terminu na pewno nie dociągnę bo coś tam się dzieje na dole, ale ja tego nie czuję. i jak już pisałam wcześniej, odpuszczam sobie, jak będzie to będzie.nie mam zamiaru się nakręcać i niepotrzebnie stresować.

U mnie też praktycznie nic się nie dzieje.Skurcze mam co jakiś czas i nic poza tym.Chociaż mój lekarz mówi,że do terminu na pewno nie dociągnę bo coś tam się dzieje na dole, ale ja tego nie czuję. i jak już pisałam wcześniej, odpuszczam sobie, jak będzie to będzie.nie mam zamiaru się nakręcać i niepotrzebnie stresować.
Taaa u mnie tez sie dzieje... ja po prostu mam juz dosc :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

To nie od pucowanis niestety ehhhh... oby juz z gorki bo od rana mam nastroj placzacy... wszystkie rodza... a ja bede chodzila jak slon. Bo nic sie nie dzieje.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja dzisiaj zaczynam 40 tc i tez nic sie nie dzieje :( 3s nie dziala. czuje sie jak slon, z dnia na dzien coraz wiekszy i tez puchne - to tak dla pocieszenie. Rano jest w miare ale codziennie wieczorem tez mam nastroj placzacy bo jestem mega zmeczona :p a na dodatek od wczoraj chyba mam to co Ty w zeszlym tyg, piecze/boli mnie nad pepkiem po lewej str, tylko jak leze bez ruchu to nie boli:/ moze to jest jakos zwiazane z tym co nas tak wczesniej pieklo w okolicach stanika- nie wiem.. mam nadzieje, ze cos sie naciaga a ja po prostu troche sie przeforsowalam i ze przejdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cierpliwie czekam do wtorku, wtedy skończę 38tydzień i ciąża będzie oficjalnie donoszona [emoji4]
Potem to już niech się dzieje, ale spokojnie do tego 20.06 mogę czekać - póki co (w porównaniu do I ciąży) moje dolegliwości ujdą - co prawda spojenie boli i chodzę jak kaleka, ale te 2,5tyg. to już dam radę. Gorzej jak jegomość postanowi siedzieć dłużej - wtedy już się pogniewam heh (o ile nie będę miała wczesniej tego cięcia)

74703e3kkwoaumma.png

Do góry