Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A ja mam tak spuchniete, dretwiejace dlonie, ze tragedia... palce mam jak serdelki [emoji12] [emoji35]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobra waga nie za duzo i nie za malo teraz dzieciaczki beda ,,tyly" ok 200g tygodniowo.Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Dzień dobry!
Miałam słabą nockę,bo ciągle się budziłam-niekoniecznie na siku...i teraz mnie głowa boli
Dzisiaj mam pierwszy termin z OM(ten nieważny ) ale do dzisiaj mam zwolnienie także wieczorkiem na KTG i zobaczymy jak zapatrują się na mój termin z usg
Miłego dnia!
Ale zazdraszczamJa ogarniam dom bo jutro rano mam sie zgłosić do szpitala a w poniedziałek zobaczę moja córeczkę Emocje sięgają zenitu
Mój w 36+1 ważył 3 kg boję się,że dotrwam do terminu porodu i nie dam rady sama urodzić. Ale macica chyba już się przygotowuje na godzinę zero bo od wczoraj ciągle boli mnie brzuch ,nawet teraz a zwykle bolał tylko wieczorem lub w nocy a nie ranoMoja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Łącze sie w bolu...wstalam z bolacymi migdałami i ogolnie mega slaba sie dzis czuje. A wczoraj myslalam, ze sobota to fajny dzien na rodzenia[emoji20]A mnie cholewa coś łamie w kościach....wypiłam mleko z miodem i czosnkiem, i leżę ale czuję się słabo. Oby dziś tylko mała nie chciała wyjść bo nie mam sił na poród [emoji27]
Moj w 35.4tyg 3020g [emoji23][emoji23][emoji23]Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Nie panikuj. U mnie w 37tc jest 3400g.Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.