reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam nadzieje, że się zamieszczę w cokolwiek z rozmiaru 38. Z synem przeskoczyłem z 34 na 40 i miałam traumę. Płakałam jak otwieralam szafe. Teraz aż tak się nie spasłam więc mam nadzieje, że wejdę w spodnie sprzed ciąży. Tyle mi wystarczy:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja myślę jaki sobie prezent sprawić po porodzie :D ale chyba kupię lampę i hybrydy :D i będę miała zawsze piękne paznokcie [emoji16]

3jgxskjox8hy3b2y.png

Wiecie co jestem może trochę niepoważna, ale tak marzę o tym, że jak już urodzę to kupię sobie nowe jeansy i buty na obcasie albo jakaś ładną sukienkę. Obojętnie co, byle tylko NIECIĄŻOWE ;-)

Ja od 3 tyg mowie ze jak juz urodze i troche dojde do siebie to sie wybore na takie zakupy ubraniowe dla siebie ze za cale 9miesiecy sobie odbije :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i trochę plamię hmmmm [emoji41] ale to i tak pewnie dupa bo chyba wszystkie plamiłyście po wizytach

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co jestem może trochę niepoważna, ale tak marzę o tym, że jak już urodzę to kupię sobie nowe jeansy i buty na obcasie albo jakaś ładną sukienkę. Obojętnie co, byle tylko NIECIĄŻOWE ;-)

Ja wlasnie kupilam dzis sliczna sukienke ,mysle ze moze na chrzest ,Albo tak O na wakacje.Tyko sie na nia gapie i nie moge doczekac kiedy bede mogla ja przymierzyc [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie ogólnie brzuch nisko więc nie patrze czy się opuścił czy nie.
U mnie też był cały czas nisko,ale jakies 1.5 tygodnia temu był dość wysoko tak ,że obejmował mi cały brzuch od żeber a dzisiaj w przymierzalni w sklepie widziałam jak już mi wisi :D

A ja sobie dziś kupiłam sukienkę letnią taką ,która będzie teraz w ciąży i po niej. Uwaga ! rozmiar s/m a i tak duża :D spodenki dresowe,które mam zamiar nosić w szpitalu po porodzie bo nie lubię koszul a później będą normalnie "po domu",do tego przynajmniej w nie teraz normalnie wchodzę bo mają gumkę i przynajmniej mam jakiś ciuch na te upały :D

Do góry