martynaaa13
Zaangażowana w BB
mnie dziś też ostatni raz kłuli Panie w Laboratorium juz mnie znają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie bym Ci pomogła... U mnie to samo, mąż nie przepada za słodkim, więc jak upieke ciasto to zjadam sama.... Lubię piec, a nie mam dla kogo ;/zrobiłam ciasto te z truskawkami,wyszlo super ale od 14 nikt do niego nie zaglądał a mąż i tesciowa cały czas w kuchni , to sie popłakalam ze sie zmarnuje i zjadlam poł blaszki(tortownicy) :'(
ja cała ciaze piekłam rozne ciasta nawt dwa razy w tygodniu dopiero ostatni miesiac przystopowałam Miejmy nadzieje ze nasze dzieciaki bd przepadały za wypiekami mamyChętnie bym Ci pomogła... U mnie to samo, mąż nie przepada za słodkim, więc jak upieke ciasto to zjadam sama.... Lubię piec, a nie mam dla kogo ;/
Aaaaa ja tak bym zjadla a nie moge az dopiero po porodzie [emoji24][emoji24][emoji24]Chętnie bym Ci pomogła... U mnie to samo, mąż nie przepada za słodkim, więc jak upieke ciasto to zjadam sama.... Lubię piec, a nie mam dla kogo ;/
To ja jestem antytalenciem pieczacym i ogolnie gotujacymja cała ciaze piekłam rozne ciasta nawt dwa razy w tygodniu dopiero ostatni miesiac przystopowałam Miejmy nadzieje ze nasze dzieciaki bd przepadały za wypiekami mamy