Malinowa123
Fanka BB :)
Ehh wcisnelam w siebie cwiartke arbuza i teraz sama czuje sie jak ten arbuz [emoji23] [emoji23] wiec chyba troche czas spalic te kalorie arbuzowe i wezme sie za okna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kolejna czerwcowka do kolekcji [emoji6]Witajcie. Czytam Was od jakiegos czasu..... [emoji6]. Ja mam termin na 26 czerwca. Należę do tych pessarowych. 13 wyjmujemy i mam nadzieje ze pochodze maks tydzien-mieszkanie na 3cim pietrze powinno chyba pomoc [emoji6].
To jezeli dotrzymam to bedziemy miec coreczki z tego samego dnia Ja 04 mam sie zameldować w szpitalu a 05 rano ccMi mój lekarz zaproponował , że ma dyżur na Solcu 5.06 i jeśli do tego czasu nie urodzę to mogę przyjechać i urodzę w kilka godzin. W sensie zrobi masaż i przy takim rozwarcie pójdzie szybko. Podziękowałam ładnie i powiedziałam, że my mamy w planach Dom Narodzin. A 4-5.06 sama obstawiam intuicyjnie.
Kuuurde... to moze poczekam jeszcze kilka dni i sie jednak zapisze na wizyte.. bo bylam w 36t4d i powiedzial ze juz mam nie przychodzic. Aaaaaa zanim urodze to do glowy dostane xD
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam dziś w lidlu. Nie wiem czego była dostawa , alee ludzi tysiące.
No to super wieści. Ja tez wczoraj jeszcze robiłam sobie zdjęcia bo jakoś stwierdziłam ze będę żałować ze jie mam już brzuszka.wróciłam ze szpitala , dali mi już opaskę na rękę Od 12.00 w nocy nie mogę już nic jeść i pić jedzenie jakoś przeboleję ale z tym piciem będzie masakra .Jutro o 7.30 mam się zgłosić na odział .Sam zabieg rozpocznie się pewnie o 9 .00 .Idę teraz ostanie rzeczy przygotować , potem jeszcze siebie ogarnę jakoś , golenie nóg ,mycie głowy itp .Jeszcze chcę zrobić ostatnią fotkę brzuszka
Byłam dziś w lidlu. Nie wiem czego była dostawa , alee ludzi tysiące.
Nie wiem nie dało się podejść nawet [emoji23] ale ludzie po 600zł przy kasie zostawiali.