Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wlasnie moja tez ma dupsko pod samym cyckiem jak siedze i mysle, ze po prostu przy przekrecaniu moim ona jakos uciska no bo jak ?Właśnie miałam Ci pisać ze mam sztywny brzuch i zlapal mnie ból w górnej jego części nie w dolnej. Tak sobie myślę że to zależy od pozycji dziecka. Bo mój coś do góry się przeniusl a właściwie to już nie ma miejsca więc wypełnia cały brzug od dołu do góry. Aż dziwnie to wygląda. Mam dosłownie kwadratowy brzuch widać jaki on jest tam pozwijany. Nie chcę brać tej nospy jak już raz przetrwalam ten ból to wiem że jest okropny Ale przechodzi bo zasypiam w końcu. Więc tak myślę że skoro raz przeszło i dałam rade ... I tak co noc. Choć dziś tylko raz mnie złapal i nie było najgorzej. Wstaje wtedy siku co jest okropne bo boli wszystko scisniete ani wstać ani siku zrobić. Wracam zwijamy się w kulkę i jakoś przechodzi bo zasypiam. Na szczęście ja ze snem nie mam problemu.
A u mnie dalej brzuch po calosci twardnieje. W dzien tez nie bede brala nospy bo po co ale w nocy juz chcialam spac. I przeszlo