reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja też już mam pospane :( mam natłok myśli bo to już jutro :oZ jednej strony czuję ogromne szczęście którego nie da się nawet opisać :Da z drugiej strach przed nieznanym .Bo tak naprawdę moje życie od jutra odwróci się do góry nogami .Mam taką nadzieję że jak jutro zobaczę moją kruszynkę (chłopczyk czy dziewczynka - wszystko mi jedno ) to wszystkie wątpliwości mi przejdą jak ręką odjął. Na 11:00 jadę do szpitala na przygotowanie do cc zrobią ostanie badania krew ,usg .

Trzymam kciuki. Na pewno będzie wszytko ok i nie będziesz mogła sobie wyobrazić jak wcześniej funkcjonowalas bez tego małego czlowieczka :):) Sprobuj się dziś zrelaksować, odpocząć, naładować bateryjki. :)

reklama
ja też już mam pospane :( mam natłok myśli bo to już jutro :oZ jednej strony czuję ogromne szczęście którego nie da się nawet opisać :Da z drugiej strach przed nieznanym .Bo tak naprawdę moje życie od jutra odwróci się do góry nogami .Mam taką nadzieję że jak jutro zobaczę moją kruszynkę (chłopczyk czy dziewczynka - wszystko mi jedno ) to wszystkie wątpliwości mi przejdą jak ręką odjął. Na 11:00 jadę do szpitala na przygotowanie do cc zrobią ostanie badania krew ,usg .
Zazdroszczę . Ja też już chcę zobaczyć moją.. A jeszcze zejdzie. Powodzenia !! I czekamy na wieści :)

3jgxskjox8hy3b2y.png

Ja kimnęłam jeszcze, ale obudził mnie ból brzucha :/ chyba zaczyna się to co ostatnio - a mianowicie coraz silniejsze przepowiadacze [emoji17]
Do tego usnęłam tylko na chwilę w rezultacie czego jestem bardziej zmęczona niż jakbym wcale nie kimnęła :/

Co do zlosci na męża to tak, wkurza mnie - ale z konkretnego powodu. Juz zdążyłam go objechać nawet - ale cały czas rozchodzi się o jedną kwestię

74703e3kkwoaumma.png

A ja mam dziś luźny dzień. Pojadę na zakupy, ugotuje obiad, trochę popracuje i może lawende przesadze. Wczoraj skończyliśmy skrzynki na balkon są cudowne. Dziś mam imieniny ale goście wczoraj wpadli. Moi goście trzeba przyznać dobrze wychowani posiedzieli godz. I uciekli :) U mnie nic się nie szykuje. Młody zapadł się rękoma i sobie z nas kpi. Mię chce wyjść. :) Standardowo w nocy ból mnie obudził ale ucichlo wszytko...

Dzień doberek :D
w końcu się wyspałam ,ale miałam cykora w nocy. Czy Wy też tak macie czasem,że leżycie a brzuch macie taki jakby nie było wód tylko samo dziecko?? bo normalnie miałam stracha w nocy a przecież wody mi nie odeszły. Czyżby młody się tak ułożył ?

Ja do męża nic nie mam :D dużo mi pomaga ,zresztą nie chcę być zołzą w ciąży. Tylko się dziwię,że jestem w miarę normalna a jestem w ciąży :D zawsze wyobrażałam się ,że w ciąży kobieta przepotwarza się w jakieś złe monstrum z huraganem nastrojów :D

w końcu się wyspałam ,ale miałam cykora w nocy. Czy Wy też tak macie czasem,że leżycie a brzuch macie taki jakby nie było wód tylko samo dziecko?? bo normalnie miałam stracha w nocy a przecież wody mi nie odeszły. Czyżby młody się tak ułożył ?
Też tak mam , brzuch jest wtedy mocno zniekształcony i bardzo mocno czuje się dziecko jak by tuż pod skórą , ja nawet głowę i plecki mogę zarysować palcami .Tak więc spokojnie to normalne .

Ja tak mam, rano jak leżę na wznak to mam prawie ze płaski brzuch :O ale sprawdzali mi wody w sobote i afi było 11, wody zachowane... Ale właśnie też jak dotykam to czuję tylko twarde części ciała mlodego

reklama
Ja to w nocy inne paniki mam. Jak wstanę do kibelka i nie czuje małej to od razu mam wrażenie ze coś jej się stało bo się nie rusza!!! A gdzieś tam podświadomie wiem ze spi sobie spokojnie

Do góry