reklama
U
użytkownik 168678
Gość
Asia gratuluję! Wracaj do pełni sił. Dużo zdrówka dla Was
Jeszcze tylko 3 dni i skończę 37 tc.
Coraz mniej boję się porodu, a coraz częściej myślę o tym, żeby mieć Michalinę już po tej stronie. Czekam z niecierpliwością na moje największe szczęście
Jeszcze tylko 3 dni i skończę 37 tc.
Coraz mniej boję się porodu, a coraz częściej myślę o tym, żeby mieć Michalinę już po tej stronie. Czekam z niecierpliwością na moje największe szczęście
Też tak myślę że dobrze ze przez cc bo chociaż z małym wszystko dobrze. Już kazali mi wstawać po cc, jakoś dałam radę choć było ciężko. Maly już ciumkał dyda jestem taka Szczęśliwa mimo bólu...
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Fanka BB :)
Od 5.30 spać nie mogę :/
Juz druga noc, najpierw.noga ,a dziś ból bioder. Przez tą noge i chodzenie o kulach zaczęło mnie bolec spojenie łonowe i cale biodra w nocy nie moge sie przekręcić z boku na bok bo tak boli [emoji24] ciągle coś..juz chce urodzić bo zawarouje, czuje sie jak połączenie kaleki ze starą babą...wrrr
Juz druga noc, najpierw.noga ,a dziś ból bioder. Przez tą noge i chodzenie o kulach zaczęło mnie bolec spojenie łonowe i cale biodra w nocy nie moge sie przekręcić z boku na bok bo tak boli [emoji24] ciągle coś..juz chce urodzić bo zawarouje, czuje sie jak połączenie kaleki ze starą babą...wrrr
Zając Czerwcowy
Druga noc bez pobudki [emoji7] a rece dretwieja i bola dopiero teraz. Rogal zostal stworzony dla mnie w 9 msc ciazy jest idealnie
Rybcia2309
No i ja się witam po nocy takiej gorącej i jeszcze synek wiercił się jakby go coś swędziało, dzisiaj chyba będzie ciezki dzień...
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
karina88
Witam Z rana) u mnie nocka jak zwykle ok. Co prawda ręce dretwieją i 3x siku ale na tym etapie nie ma co narzrkac. Do terminu tydzień... Wychodź Klarunia bo Mama zaczyna konkretnie puchnąć
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
martynaaa13
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny My tez wstawiliśmy ok pół godz temu a to przez ptaszki niestety znowu wrocilo wstawanie po 10 razy do ttoalety, a tak już sie cieszylam ostatnim tyg gdy wstawalam tylko 1-2 przez całą noc nogi mi też puchną i to jak :<dziś sniło mi się ze urodzilam juz Piotrusia i obudzilam się taka przestraszona ze jest taki malutki i ze to moja wina i postanowiłam ze naprawde te dwa najblizsze tyg bd "lezeć i pachnieć ".Tesciowa bd musiala jakoś ogarnąc porządki
reklama