reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

mam do was pytanie, kupowalyscie wózki 3w 1? Kupilismy ok 2 tyg temu a teraz na kazdym forum,grupie piętnują ze sie do niczego nie nadają :( My mamy expander mondo ecco 3w1,

Załączniki

• 18492805_1048187371948871_359508267_n.jpg
    18492805_1048187371948871_359508267_n.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 122
reklama
mi tez wydaje sie ze 3 w 1 to strzał w 10.ale opinie na necie sa przeróżne , Kupowałyscie lezaczki -bujaczki?Znajoma szwagierki ma kinderkraft unimo 5w 1 , bardzo sobie chwali bo jest rozkladany na płasko i jej malenstwo prawie od poczatku z niego korzystalo.Ja teraz zastanawiam się czy kupić czy poczekać chwilę i kupic taki który posłuży dłuzej ,bo wydaje mi się ze ten jest maleńki :(

Wiecie co dziewczyny boli mnie brzuch. Ale tak dziwnie jakbym miała zakwasy.. :D można mieć w ciąży zakwasy? :D

Ja mam 3 w 1. Wszystko zależy od wózka. Ja mieszkam na 3p więc wybrałam taki , który w waży z gondolą ok 10kg.

Asia- gratulacje !!

Wionatq- może można ;) przyznaj się co tam cwiczyłaś [emoji23]

3jgxskjox8hy3b2y.png

mi tez wydaje sie ze 3 w 1 to strzał w 10.ale opinie na necie sa przeróżne , Kupowałyscie lezaczki -bujaczki?Znajoma szwagierki ma kinderkraft unimo 5w 1 , bardzo sobie chwali bo jest rozkladany na płasko i jej malenstwo prawie od poczatku z niego korzystalo.Ja teraz zastanawiam się czy kupić czy poczekać chwilę i kupic taki który posłuży dłuzej ,bo wydaje mi się ze ten jest maleńki :(
Też mam ten unimo i myślę że się bardzo przyda już od początku.
Co do wózka, no zależy jaki. Ja miałam 3w1 i spacerowka to była jakaś porażka.

Asia, gratuluję[emoji322][emoji322] a jak po cc się czujesz?

uwo943r8bpxeguj2.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

reklama
Ja przy córce mialam.3w1
Teraz gondole wyciągnęłam a ze spacerowki napewno nie bede korzystała kupie oddzielnie mniejsza spacerówke. Wielkość i waga stelaża jest na duży minus. Ale to też zależy... ja np. duzo sie przemieszczam autem i wkladamie i wyciaganie do bagażnika wózka mnie bardzo zniechęciło. I szybko kupilam spacerowke oddzielnie,duzo mniejsza

5djylbetecfse5n6.png

Do góry