reklama
Anusiek1508
Fanka BB :)
martynaaa13
Zaangażowana w BB
mi tez wydaje sie ze 3 w 1 to strzał w 10.ale opinie na necie sa przeróżne , Kupowałyscie lezaczki -bujaczki?Znajoma szwagierki ma kinderkraft unimo 5w 1 , bardzo sobie chwali bo jest rozkladany na płasko i jej malenstwo prawie od poczatku z niego korzystalo.Ja teraz zastanawiam się czy kupić czy poczekać chwilę i kupic taki który posłuży dłuzej ,bo wydaje mi się ze ten jest maleńki
Sasankaa
Też mam ten unimo i myślę że się bardzo przyda już od początku.mi tez wydaje sie ze 3 w 1 to strzał w 10.ale opinie na necie sa przeróżne , Kupowałyscie lezaczki -bujaczki?Znajoma szwagierki ma kinderkraft unimo 5w 1 , bardzo sobie chwali bo jest rozkladany na płasko i jej malenstwo prawie od poczatku z niego korzystalo.Ja teraz zastanawiam się czy kupić czy poczekać chwilę i kupic taki który posłuży dłuzej ,bo wydaje mi się ze ten jest maleńki
Co do wózka, no zależy jaki. Ja miałam 3w1 i spacerowka to była jakaś porażka.
Asia, gratuluję[emoji322][emoji322] a jak po cc się czujesz?
reklama
motylek05
Ja przy córce mialam.3w1
Teraz gondole wyciągnęłam a ze spacerowki napewno nie bede korzystała kupie oddzielnie mniejsza spacerówke. Wielkość i waga stelaża jest na duży minus. Ale to też zależy... ja np. duzo sie przemieszczam autem i wkladamie i wyciaganie do bagażnika wózka mnie bardzo zniechęciło. I szybko kupilam spacerowke oddzielnie,duzo mniejsza
Teraz gondole wyciągnęłam a ze spacerowki napewno nie bede korzystała kupie oddzielnie mniejsza spacerówke. Wielkość i waga stelaża jest na duży minus. Ale to też zależy... ja np. duzo sie przemieszczam autem i wkladamie i wyciaganie do bagażnika wózka mnie bardzo zniechęciło. I szybko kupilam spacerowke oddzielnie,duzo mniejsza