reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O mamo! Mam nadzieje ze mężowi nic się nie stało!
Jak sobie z nawalem radzilas? Laktatorem czy dziewczynkami?

Na szczescie maz caly, naprawde ktos w gorze czuwal nim.

Nawal... temat rzeka... termofor, masaz, odciaganie (tylko do momentu ulgi), dziewczynki i na koniec zimny oklad. Tak samo mialam z synem, ja bym mogla trojke wykarmic. Najwazniejsze, aby nie dopuscic do goraczki.

reklama
Ja mialam jako dziecko tylko ;) a jakich czopkow uzywacie ? Pytam bo u mnie nie robia lewatywy a moze bym sie troche przeczyscila ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Zapewne zwykłe glicerynowe :)

5djylbetecfse5n6.png

O nie. Z mezem w porzadku ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Tak z mezem wszytko ok. Maz jechal do bramki, a przed nim autobusem wsteczny, gaz i do tylu. K trabil , ale du*** jechala wycieczka Lichenia. Jeszcze kierowca palant mowi spiszemy oswiadczenie i po sprawie [emoji35] od razu policje K wezwal.

Poza szaronieciem pasow caly zdrowy.

U mnie był 10 tydzień. Jedyny plus zabiegu to to że mniej po nim krwawilam niż jakbym miała sama się czyscic

Ja zabieg mialam w 11 tyg. I lekarz mówił że dla mojego bezpieczeństwa musze,miec zrobiony. Jak poronilam w 6 czy 7 tyg. To dali mi jakies czopki i sama sie oczyszczalam bez zabiegu.bo przy wczesnej ciąży tak można ,ale pozniej to juz ryzyko że cos zostanie.

5djylbetecfse5n6.png

Szczęście w nieszczęściu
Najważniejsze że nic mu się nie stało.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w szpitalu lewatywe robia na zyczenie pacjentki ale polozne mowia ze bardzo czesto sie dziewczyby decyduja [emoji1] ja mysle ze skorzystam chyba ze mnie przeczysci poprostu samo z siebie [emoji3]

reklama
Do góry