reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Strażak [emoji3]

5djylbetecfse5n6.png
Aaaa [emoji1]. Moj wojskowy. I tez na sluzby 24 godzinne, ale polapal troche wczesniej tych sluzb, tak zeby wlasnie teraz przy koncowce juz nie brac. I od konca czerwca ma caly miesiac urlopu, wiec super, bo bedzie w domu [emoji1]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja doskonale wiem że należy słuchać położnej, współpracować i tak dalej ale w praktyce to wygląda trochę inaczej. O pierwszym moim porodzie opowiadać nie będę bo był bardzo ciężki i nie każdy tak wygląda ale za to przy drogim pod koniec jak już mąż powtarzał po położnej że mam oddychać to krzyczałam że nie mogę [emoji23] no ale do tego momentu bardzo dobrze mi szło pomijając ból i w ogóle dałam radę i teraz też damy [emoji6]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze polozna musi udzielac jakichs rad, ja przy pierwszym nie uslyszalam zadnej wskazowki[emoji19]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki :)

Dziś poszłam na wizytę do ginekologa i lepiej , aby dziś szpital, bo szew w polowie "zerwał szyjkę". No to torba w dłoń i przyjechałam do szpitala. Czekam od 2 godzin na badanie przez lekarza, a żeby było śmiesznie moja ginekolog ma rękę w gipsie [emoji22]

Może jutro będę więcej wiedzieć po obchodzie [emoji53] jedno wiem, iz 3w1 juz nie wyjde

dziewczyny mam mega bolące skurcze, wziąć jedną nospe czy dwie? Bo nigdy nie brałam wcześniej i nie wiem teraz...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen trzymam kciuki. Już możesz witać swoje córcie[emoji3] spokojnie mamusia

Karina może spróbuj wziąć jedna nospe i prysznic. Albo tylko prysznic, i zobaczysz

thgfikgneziy9g6d.png

Monya coś mi się nie chce wierzyć w jego pomiary i raczej bym obstawiała wage ok 3000g a nie 3600g.Raczej coś jest zawyżone no ale nie dyskutowałam:) Gdzieś czytałam ze tolerancja błedu na usg wynosi nawet +/- 500g.Ubranek na 56 mam b.mało zaledwie parę body.Wiekszosc kupowałam na 62. W kazdym razie te obrzęki i drętwienie rąk to normalne podobnie jak niskopłytkowość.Teraz pozostaje wytrwać bo jednak mówił im dziecko dluzej sobie posiedzi tym lepiej. Ale coś mi się wydaje ze chyba nie dam rady;)
u mnie podobna waga wyszla 3500 wczoraj 36+2 ale tez liczę optymistycznie na błąd pomiaru;)))

Czesc dziewczynki :)

Dziś poszłam na wizytę do ginekologa i lepiej , aby dziś szpital, bo szew w polowie "zerwał szyjkę". No to torba w dłoń i przyjechałam do szpitala. Czekam od 2 godzin na badanie przez lekarza, a żeby było śmiesznie moja ginekolog ma rękę w gipsie [emoji22]

Może jutro będę więcej wiedzieć po obchodzie [emoji53] jedno wiem, iz 3w1 juz nie wyjde

Trzymaj się Suelen!
Będzie dobrze zaraz dziewczynki będziesz mogła przytulić :)

reklama
Do góry