reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak wiemy:) ja uwielbiam Kasię - szkoda , że nie jest tutaj z nami. Ciekawe co z innymi dziewczynkami np. Milką ..

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Ja dziś miałem dzień na pełnych obrotach. Rano sprzątanie później zakupu, obiad dla znajomych, rowerki wodne, spacer po lesie i grill! Jestem wykończona i szczęśliwa bo dawno nie spędzam dnia tak beztrosko nie myśląc tylko o tym że muszę uważać bo skurcze się mogą pojawić bo brzuch twardy się robi bo tego nie mogę i tamtego... I stwierdziłam że koniec oszczędzania się co ma być to będzie są to moje ostatnie dni "wolności" i będę korzystała jak się da. Bolą mnie stopy i są spuchniete jak balony i jestem zmęczona i śpiąca jak nigdy ale chociaż szczęśliwa! :D i dziwo brzuch miękki!Trochę twardnial w dzień ale teraz jest ok. W ogóle zaczęły się pojawiać Konwalie! W prawdzie były pozamykane ale sobie trochę przywiozlam i mi się rozwijają w wazonie i pięknie pachnie w całym pokoju :) Nawet dzis nie czuje się jak zmęczony życiem hipopotam! Jutro do fryzjera rano i na działkę rodziców trochę przy kwiatach popracuje. Od teraz będę każdy moment z swoich ostatnich beztroskich chwil wykorzystywała :D

Ostatnia edycja:
No ja też pospałam.....moje dziecko ma gorączkę i biegunkę..... Jak nie urok to sraka i to dosłownie [emoji21]

thgfikgneziy9g6d.png

Ta bezsennosc w szpitalu wykonczy mnie.

Po polnocy lekarz wezwal mnie na badanie, ogolnie po badaniu skwitowal "niech ordynator szuka szwu rano" [emoji50]

Tylko odkad mnie zbadal co troche mega boli brzuch na dole, napina, trzyma i puszcza.

Po polnocy lekarz wezwal mnie na badanie, ogolnie po badaniu skwitowal "niech ordynator szuka szwu rano" [emoji50]

Tylko odkad mnie zbadal co troche mega boli brzuch na dole, napina, trzyma i puszcza.

Trzymamy kciuki Suelen!Ja tez nie moge dzis spać mimo ze w domu..

Po co on cię wogóle badał w środku nocy? Bezsens jak dla mnie.

Ciekawe jak szybko ruszy akcja u ciebie... Trzymam kciuki za was.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Suelen trzymam kciuki zeby wszystko poszlo sprawnie i szybko [emoji4] jak to dobrze ze sie udalo dojsc do bezpiecznego terminu [emoji16]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
dziewczyny mam mega bolące skurcze, wziąć jedną nospe czy dwie? Bo nigdy nie brałam wcześniej i nie wiem teraz...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tam?

Suelen daj znać co ordynator na to powiedział. Co za bzdura w ogóle. A oni będą czekać na akcje czy od razu cc?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry