reklama
Ja dziś miałem dzień na pełnych obrotach. Rano sprzątanie później zakupu, obiad dla znajomych, rowerki wodne, spacer po lesie i grill! Jestem wykończona i szczęśliwa bo dawno nie spędzam dnia tak beztrosko nie myśląc tylko o tym że muszę uważać bo skurcze się mogą pojawić bo brzuch twardy się robi bo tego nie mogę i tamtego... I stwierdziłam że koniec oszczędzania się co ma być to będzie są to moje ostatnie dni "wolności" i będę korzystała jak się da. Bolą mnie stopy i są spuchniete jak balony i jestem zmęczona i śpiąca jak nigdy ale chociaż szczęśliwa! i dziwo brzuch miękki!Trochę twardnial w dzień ale teraz jest ok. W ogóle zaczęły się pojawiać Konwalie! W prawdzie były pozamykane ale sobie trochę przywiozlam i mi się rozwijają w wazonie i pięknie pachnie w całym pokoju Nawet dzis nie czuje się jak zmęczony życiem hipopotam! Jutro do fryzjera rano i na działkę rodziców trochę przy kwiatach popracuje. Od teraz będę każdy moment z swoich ostatnich beztroskich chwil wykorzystywała
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 168678
Gość
To już pospałam.
Niedawno sie zastanawialam co u reszty dziewczyn słychac.hej dziewczyny pamiętacie jeszcze Kasie z naszego forum , ta dziewczyna która straciła dzidziusia jest znowu w ciąży termin na październik jak super ze tak szybko jej się udało
Trzymamy kciuki Suelen!Ja tez nie moge dzis spać mimo ze w domu..
Heda
Fanka BB :)
Po co on cię wogóle badał w środku nocy? Bezsens jak dla mnie.
Ciekawe jak szybko ruszy akcja u ciebie... Trzymam kciuki za was.
reklama
I jak tam?dziewczyny mam mega bolące skurcze, wziąć jedną nospe czy dwie? Bo nigdy nie brałam wcześniej i nie wiem teraz...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Suelen daj znać co ordynator na to powiedział. Co za bzdura w ogóle. A oni będą czekać na akcje czy od razu cc?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom