reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Rozpracowałam dzisiaj laktator który dostałam od koleżanki. Matko boska z instrukcją musiałam siedzieć bo nie wiedzialam co do czego[emoji4] ale śmieszne uczucie jak się go użyje. Mnie to troszku łaskotało[emoji16]

reklama
No my juz myśleliśmy ze nic z tego nie bedzie a dwie rodziny w jednym domu to chocby nie wiem jakby chcialy to sie nie dogadają w stu procentach i juz naprawde mialam dosc psychicznie a tu dzisiaj nam spadla ta wiadomość tak z nienacka ze chocbym na glowie miala stanac to w te dwa i pol tygodnia sie przeniesiemy [emoji16]

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

gaya11 ja jeszcze trzymam ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Rozpracowałam dzisiaj laktator który dostałam od koleżanki. Matko boska z instrukcją musiałam siedzieć bo nie wiedzialam co do czego[emoji4] ale śmieszne uczucie jak się go użyje. Mnie to troszku łaskotało[emoji16]

Mi dzisiaj kolezanka opowiadala, ze jej tesciowa polozna zarzekala sie, ze ma laktator zeby nie kupowac. I nie kupila. I dostala. Chyba sprzed 20 lat [emoji12] z akumulatorem wielkosci miksera [emoji23] glosny jak odkurzacz [emoji23] i malo skuteczny ;)
W czerwcu musze kupic zeby juz na nawal miec.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Powiem Wam, ze w sumie ciesze sie, ze jutro nie musze isc do pracy :p pospac pewnie nie pospie ale zdrzemne sie w dzien. Moze popiore ciuszki na 68 ? Nie mam samochodu bo zostawilam swoj na dzialce, wiec bede bardziej zmotywowana do spaceru- park zaraz obok domu... :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Mi dzisiaj kolezanka opowiadala, ze jej tesciowa polozna zarzekala sie, ze ma laktator zeby nie kupowac. I nie kupila. I dostala. Chyba sprzed 20 lat [emoji12] z akumulatorem wielkosci miksera [emoji23] glosny jak odkurzacz [emoji23] i malo skuteczny ;)
W czerwcu musze kupic zeby juz na nawal miec.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Moj wydaje się że jest cichy a z mocą to się zobaczy czy skuteczny będzie. Aczkolwiek pewnie jakbym go dzisiaj tak trochę dłużej potrzymala to coś by się sciągnęło juz[emoji15] naprawdę śmieszne uczucie.

A mnie dzis kolezanka uswiadomila ;) umawialismy sie na termy. Za tydzien- nie bo moja mama przyjezdza a w niedziele komunia. To za dwa - nie bo oni wyjezdzaja na komunie. No to za trzy idealnie. A ona na mnie patrzy - za trzy to Ty rodzic mozesz ;)
Faktycznie...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Laktator jak laktator, poczekaj na Kurczaczka [emoji16]

Powiem Wam, ze w sumie ciesze sie, ze jutro nie musze isc do pracy :p pospac pewnie nie pospie ale zdrzemne sie w dzien. Moze popiore ciuszki na 68 ? Nie mam samochodu bo zostawilam swoj na dzialce, wiec bede bardziej zmotywowana do spaceru- park zaraz obok domu... :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Szybko człowiek przyzwyczaja się do wygody, prawda? [emoji6]
A ja pewnie zabrzmię jak jakiś obcy człowiek, ale ja jutro idę do pracy jako pełnoprawny pracownik, ale tylko na jeden roboczy dzień. Komedia, ale co jak człowiek rok tyrał na podwyżkę i miałby wszystko stracić bo mu się dzieci zachciało [emoji39]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja tak marudzilam ze nie mam na nic sily, a skonczylo sie na tym, ze poszlismy z mezem na spacer. Potem pojechalismy na pizze do fajnej knajpki, a potem nad wisle ze znajomymi na spacer i na barce posiedziec i wrocilismy o 20;)) nameczylam sie troche, ale w taka pogode bylo warto!:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry