reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Z plyty.. chyba nigdzie nie ma w internetach. Ale cwicze tez czasem z Angelika Pioro ona ma jakies filmiki na youtube :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo przeciez ja mialam cwiczyc na l4 ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Świnia [emoji12][emoji12][emoji12] Podam Cię do sądu za znęcanie [emoji14]
@yoohoosek [emoji6] umarłam z tym przesuwaniem szynki [emoji28][emoji28][emoji28] szkoda ze na to szybciej nie wpadłam. Ale to nic. Jeszcze przede mną jutro śniadanie [emoji6]
@CIACHO82 zazdraszczam jedzenia

16udskjopmtfyunf.png
Anulka przepraszam :( jestem swinia z kreconym ogonkiem :( ;) karmi moge pol oddac - na laktacje w sam raz ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
Jak ja lezalam na porodowce w synkiem, to byly takie dwie dziewczyny z wielkimi brzuchami na ktg tez na porodowce i moj R mi opowiadal, ze jak wyszly z tego ktg, to stwierdzily ze trzeba isc na papieroska. Ogolnie tam na oddziale.ciagle bylo nakopcone w toaletach [emoji33] masakra. Zdrowka dla Ciebie!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Anulka jestes na fit wczasach ;)

Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszę :) co zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej ;) poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja najbardziej lubie sudocrem. Ale to tez zalezy od skory, na jedne dzieci lepiej dziala sudocrem, a na inne np. linomag. U nas przy synku sudocrem najlepiej daje rade.

Mam dość, coraz większy dół emocjonalny, brak sił na cokolwiek, wszystko zaczyna mnie denerwować i frustrować. Płakać mi się chce.:(
A do tego ta nauka, jutro na egzamin, który mam pod wieczór nie wiem jak dam rady, a wieczorem człowiek najgorzej się czuje, nic nie umiem, a terminu nie chcę przekładać żeby samej nie pisać. :(

Najgorsze to, że czego teraz nie zaliczę to czas tylko do końca października żeby nadrobić, bo dziekanki wziąć się nie da, bo kierunek za 4 lata dopiero nabór będzie miał, bo mało chętnych teraz. A czekać 4 lata bez sensu.

A do tego jeszcze remont w domu, to teraz pasuje posprzątać, bo 3 pokoje na maxa zakurzone i prasowania dużo dla maleństwa. :hmm:
Ja tez jestem ostatnio momentami mega nerwowa i sfrustrowana. Ech licze na to, ze to hormony i po porodzie szybko przejdzie.
Zając ja biorę linomag. U starszej się sprawdził. Nie jest zbyt tłusty,nie wysusza, fajny lekki na codzień ja byłam bardzo zadowolona. Skład też ma ok. Wydajny i tani bo chyba koło 9 złZobacz załącznik 806092

Dokładnie, skończony 36 i rozpoczęty 37 (37+0) jest donoszona. Zatem we wtorek jesteśmy ready! ;)

Edit: 37+0 to skończony 37 żeby nie było a rozpoczęty 38 [emoji14]
Tak czy siak we wtorek z Bellax jesteśmy donoszone ;)
Dolaczam do grona wtorkowych donoszonych [emoji12]

reklama
Dzis odebralam wyniki gbs i mam dodatki, przy synku tez mialam. Nałazilam sie dzisiaj, narobilam w kuchni, posprzatalam i czuje sie w miare, w miare, najbardziej we znaki daja mi sie ... stopy [emoji6] Jutro robimy urodziny dla synka choc baardzo mi sie nie chcialo. No, ale dla dziecka wszystko. A pozniej moge juz rodzic [emoji2] . Choc nie, bo ciuszki jeszcze nieogarniete dla Mlodej [emoji33]

Do góry