reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moja lekarka tez ma ten system. Skonczony 38 tydz to dopiero donoszona ciaza. W szpitalu rodzilam w 38w4d i mam w karcie wypisu porod w 38 tyg. Moze im tez te przepisy sie non stop zmieniaja?;) jak z tym wprowadzaniem glutenu hehehe;)
ale każda z nas pisze że 37+0 to 37tc - bo lekarze liczą skończone . Jedyne różnice są takie że cześć za ciążę donoszoną traktuje już 37tc a inni 38tc ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Witam sie z rana! Juz od godziny nie spie, w nocy pobudka 3 razy - takie zycie :p
Tak leze i sie zastanawiam, czy ktoras tak ma i czy to normalne, ze dzidzia rusza Wam sie prawie caly czas? Ja wystarczy ze nie stoje/nie chodze i juz! Caaaaaly czas! Rano jesZcze zanim sie do konca obudze - juz sZaleje, w aucie, na kanapie, prZy stole, wystarczy ze siedze albo leze i brZuch chodzi! To jest normalne? Kiedy Ona spi? :p boje sie ze bedzie nadpobudliwa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

AAaa i trZymajcie kciuki, mamy dzisiaj sesje brzuszkowa, a ja srednio lubie zdjecia i zastanawiam sie czy to byl dobry pomysl.. jeszcze troche nam zeszlo z ustaleniem terminu i miala byc miesiac temu (jak jeszcze nie bylam takim grubasem), a trraz juz od kilku dni sie stresuje ze wyjde jak Swinka Peppa ^^

Witam sie z rana! Juz od godziny nie spie, w nocy pobudka 3 razy - takie zycie [emoji14]
Tak leze i sie zastanawiam, czy ktoras tak ma i czy to normalne, ze dzidzia rusza Wam sie prawie caly czas? Ja wystarczy ze nie stoje/nie chodze i juz! Caaaaaly czas! Rano jesZcze zanim sie do konca obudze - juz sZaleje, w aucie, na kanapie, prZy stole, wystarczy ze siedze albo leze i brZuch chodzi! To jest normalne? Kiedy Ona spi? [emoji14] boje sie ze bedzie nadpobudliwa

U mnie ma czaesto przestoje ze sie nie rusza..zwlaszcza jak chodze...
Za to jak tylko cos zjem to 10 min i czkawka gwarantowana[emoji6]

Moja się rusza inaczej niż wcześniej, mniej energicznie. Wczoraj myślałam, że chce się obrócić głową do góry, tak dziwnie wystawała z brzucha! Ale chyba jednak została w dole [emoji28]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ale sprzedam Wam newsa! Wam mogę, bo nikomu nie powiecie :)
Będę zaraz rodzić a moja siostra właśnie zrobiła test pozytywny!!! [emoji2] za pół roku będę musiała jej oddać dzieciowe rzeczy [emoji7] na szczęście z większych tylko fotelik i poducha do karmienia [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry