Idiotka przecież teraz dzieci się nie myje do wyjścia bo ta flora która ma na sobie to najlepsze kosmetyki dla dzieciątka na świeciewłączyłam sobie porody. Kurcze siedze i rycze ale jestem beksa.
Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzie Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm
W sumie i tak jej dali maleństwo na brzuch, i nie słuchali protestów hih
reklama
Wow szacun ja bym chyba zwariowałaJa raz rodzilam psy posladkowo w dodatku z jamniczka kt sie pukla zwyczajnie z zbyt wielkim kolega [emoji52] oj ciezko bylo..jedno zdechlo pierwsze bo za pozno zobaczylam ze sie rodza i sie ususilo... 2 wyszly ze mna w domu i 2 przez cc u lekarza[emoji53]
Raz swinki..
I raz rodzialam z kolezanka bo za dlugo czekala na meza bo sie uparla, ze pierwsze rodzila 12h to teraz tez jej zejdzie..maz przyjechal po 2 h to juz obie byly w szpitalu.. porod odebralam ze wslazowkami z pogotowia przez telefon..
Bogu dzieki ze szybko dojechali i przecieli pepowine bo zwyczajne sie jej balam[emoji23] w zyciu bym tego sama wtedy nie przerwala..mialam.debilne wrazenie ze one beda to obie czuly..
Aleksandrax
Fanka BB :)
Anulka trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Rybcia ale miło my czujemy się coraz lepiej tylko te ciągnące szwy jutro trzeba będzie rozchodzićTo masz jak ja już byłam chyba przy porodzie każdego z domowych zwierząt, krowa, koń, świnia, karmiłam źrebaka który niestety padł miał niedowład w wieku 10 lat...a teraz w hodowli odbieram porody w tym ratowana kiciczka z wypadającą macicą, dokarmiania, masowania, wyciągania z brzucha...to wielka adrenalina, cudowna, niepowtarzalna....ale moje porody to już inna bajka, dzisiaj pół nocy bałam się włączyć forum żeby przeczytać co u CIAcho a nie mogłam spać od 2 w nocy [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak czekanie to jakaś masakra ja od 11-18.30 na szpilkach siedziałam powodzeniaDzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania
Ja miałam spakowana torbę specjalnie na poród a braliśmy ze sobą jedynie kocyk i ciuszki dla Tymka z których i tak nie skorzystali a teraz z tej poporodowej bardzo mało korzystam ale to pewnie dlatego że Tymek jest na górze P.S. odkąd go zobaczyłam mówię na synka mały kurczak i chyba się przyjmie wiem że powinno się zwracać do dziecka po imieniu ale jak patrzę na Tymka a on taki malusieńkiA pytanie do mam juz po porodzie,czy macie jakies porady co by jeszcze spakowac do torby szpitalnej?ja juz juz prawie wszystko mam ,ale ciagle cos dopakowuje [emoji848]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Anulka tez trzymam kciuki! A to juz sie zaczynają powoli terminy, a ze nas tu dużo to chyba będzie troche sie działo a mi sie przypomniało jak przed pierwszym porodem chyba z dwa dni wcześniej miałam przepowiadające pierwsze i zaczynały być bolesne i tak na mnie moja babcia patrzy jak sie zwijam i z taka zatroskana smutna mina: " Moj Boże co z ta Marlena sie stało... Dziewięć miesięcy bylo dobrze a teraz masz...." oczywiście wszyscy wybuchliśmy takim śmiechem ze o malo co z tego śmiechu nie urodziłam a odnośnie skurczy tez sie bardzo bałam ze nie rozpoznam ze to te, ale jak juz sie zaczęły to wtedy wiadomo pewnie sa jakieś ekstramalne przypadki ale w większości nie sposób pomylic
Ostatnia edycja:
Stresuje się tym co u was!!Jestem na SORze i mam ktg. Skurczy nie czuję żadnych [emoji21] jak dla mnie mogę wracać do domu [emoji6] kurde panikuje, wiem... Dzięki dziewczyny za kciukasy [emoji8]
reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Witam. Leżę sobie na ginekologii, bo na patologii nie ma miejsca ( ach ta pełnia [emoji16]) Swoją drogą po co ja Wam o tej pełni mówiłam [emoji1] mam za swoje. Czop odszedl, wody sie sączą, zostalo ich 6 cm. Nie wiem co to znaczy. Teraz dostaję antybiotyk i zobaczymy co z tego wyniknie.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie [emoji8] Ale kciuków nie puszczajcje jeszcze [emoji3]
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie [emoji8] Ale kciuków nie puszczajcje jeszcze [emoji3]