reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam. Leżę sobie na ginekologii, bo na patologii nie ma miejsca ( ach ta pełnia [emoji16]) Swoją drogą po co ja Wam o tej pełni mówiłam [emoji1] mam za swoje. Czop odszedl, wody sie sączą, zostalo ich 6 cm. Nie wiem co to znaczy. Teraz dostaję antybiotyk i zobaczymy co z tego wyniknie.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie [emoji8] Ale kciuków nie puszczajcje jeszcze [emoji3]

16udskjopmtfyunf.png

Kciuki dalej zacisniete [emoji110][emoji110] trzymaj sie tam! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pustke ;) hahaha ale serio powiedzialam do meza, ze do konca tego tygodnia a max do polowy nastepnego musze sie spakowac. Bo straszą te nasze czerwcówki oj straszą ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A ja myślałam, że Ty już gotowa. Kobitko zobacz co tu się dzieje, pakuj się i to biegiem [emoji23]

Co do tych bajerów w torbie, to koleżanka miała na sali taki przypadek - tapeta na maxa z rana, włoski zrobione na prostownice a dziewczynom z sali kazała dziecka pilnować [emoji850] Co chwile wychodziła na korytarz z telefonem, zostawiajac dziecko też sąsiadkom do popilnowania... ale ogólnie podobno zero zainteresowania własnym Szkrabem. Ja nie mam nic przeciwko poczuciu zadbania, nawet w szpitalnych warunkach, ale to podobno był przypadek bardzo "intensywny".

Nigdy nie wiesz z kim będziesz leżeć na sali [emoji6]

A mój już też czasami pyta "i co tam u dziewczyn na forum" [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja leżałam na dziecięcym z matką , która tak się picowała. Rano na godzinę znikała w łazience a dziecko biegało po całym oddziale. Ona ciągle w mini, dekoldy i stała caly dzień na korytarzu- w drzwiach sali i rozmawiała przez telefon- tak myślałyśmy sobie z innymi matkami , że chyba szuka sobie męża wśród pediatrów [emoji23][emoji16]

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Do góry