reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax to dawaj znac po wizycie ! Ja ide na 17 do szpitala na zapisy.U nas takie zasady ,ze miesiac wczesniej sie zapisuje to pozniej nie trzeba zadnych papierow wypelniac.Jeszcze nie wiem O czym dokladnie bedzie gadka[emoji849].

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
A pytanie do mam juz po porodzie,czy macie jakies porady co by jeszcze spakowac do torby szpitalnej?ja juz juz prawie wszystko mam ,ale ciagle cos dopakowuje [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Bellax to trzymam kciuki [emoji6] moze to faktycznie juz ten czas [emoji5] faktycznie cos te nasze czerwcowe Maluchy niecierpliwe

f2w3rjjgql7mnsx1.png

Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png
Myśle ze to rozsadny pomysł.Informuj nas jak dasz radę.

Kurde nie było mnie chwile i tyle do nadrobienia. Co wchodze na forum to któraś rodzi. Naprawde na czerwiec zostanie nas garstka ;-) Ciacho gratulacje dużo zdrówka dla Was !!! Belax jeśli to rzeczywiscie ten moment to powodzenia życzę i czekam na wieści.
A ja w końcu mam kuchnie wczoraj zamontowali meble i AGD więc dzisiaj sobie sprzatam powoli i układam w szafkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"a boli bardziej czy tak samo"
"chyba troche bardziej"
" czemu nie jesteś jeszcze w szpitalu "
" bo to chyba jeszcze nie to"
" mysza prosze cie jedź"
" no dobra tylkp wysusze włosy"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokrych mam jechać "
" pewnie lepiej z bobasem na rękach"
" zaraz pojade. wysusze i podgrzeje sobie pierogi"
" no szkoda że sobie ich kur.. nie ulepisz " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale on panikuje

w57vyx8dubspq12k.png

Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"chyba troche bardziej"
" mysza prosze cie jedź"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokr6cha

w57vyx8dubspq12k.png
Hahahaha :) ja jak wtedy spadlam z krzesla to pierwsza rzecz do lazienki i glowe mylam. M wchodzi i pyta czy jedziemy. A ja ze zaraz tylko dosusze [emoji23] mowie, ze jak mi sie skircze zaczna to mu nie powiem tylko pojde sie kapac i golic i suszyc i dopiero mu powiem ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dziewczyny wiecie cos na temat syropu islandzkiego? Mozna go w ciazy...przegrzebalam internet i farmaceuci mowia ze niby mozna...ale moze ktoras wie wiecej....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"chyba troche bardziej"
" mysza prosze cie jedź"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokrych mam jechać "
" pewnie lepiej z bobasem na rękach"
" zaraz pojade. wysusze i podgrzeje sobie pierogi"
" no szkoda że sobie ich kur.. nie ulepisz " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale on panikuje

w57vyx8dubspq12k.png
Hehe faceci to mysla ze rodzi sie w 5 minut i jak coś sie zaczyna dziac to trzeba jechac juz od razu hehe [emoji6]

Do góry