reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax to dawaj znac po wizycie ! Ja ide na 17 do szpitala na zapisy.U nas takie zasady ,ze miesiac wczesniej sie zapisuje to pozniej nie trzeba zadnych papierow wypelniac.Jeszcze nie wiem O czym dokladnie bedzie gadka[emoji849].

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
A pytanie do mam juz po porodzie,czy macie jakies porady co by jeszcze spakowac do torby szpitalnej?ja juz juz prawie wszystko mam ,ale ciagle cos dopakowuje [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Bellax to trzymam kciuki [emoji6] moze to faktycznie juz ten czas [emoji5] faktycznie cos te nasze czerwcowe Maluchy niecierpliwe

f2w3rjjgql7mnsx1.png

Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png
Myśle ze to rozsadny pomysł.Informuj nas jak dasz radę.

Kurde nie było mnie chwile i tyle do nadrobienia. Co wchodze na forum to któraś rodzi. Naprawde na czerwiec zostanie nas garstka ;-) Ciacho gratulacje dużo zdrówka dla Was !!! Belax jeśli to rzeczywiscie ten moment to powodzenia życzę i czekam na wieści.
A ja w końcu mam kuchnie wczoraj zamontowali meble i AGD więc dzisiaj sobie sprzatam powoli i układam w szafkach.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"a boli bardziej czy tak samo"
"chyba troche bardziej"
" czemu nie jesteś jeszcze w szpitalu "
" bo to chyba jeszcze nie to"
" mysza prosze cie jedź"
" no dobra tylkp wysusze włosy"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokrych mam jechać "
" pewnie lepiej z bobasem na rękach"
" zaraz pojade. wysusze i podgrzeje sobie pierogi"
" no szkoda że sobie ich kur.. nie ulepisz " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale on panikuje

w57vyx8dubspq12k.png

Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"chyba troche bardziej"
" mysza prosze cie jedź"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokr6cha

w57vyx8dubspq12k.png
Hahahaha :) ja jak wtedy spadlam z krzesla to pierwsza rzecz do lazienki i glowe mylam. M wchodzi i pyta czy jedziemy. A ja ze zaraz tylko dosusze [emoji23] mowie, ze jak mi sie skircze zaczna to mu nie powiem tylko pojde sie kapac i golic i suszyc i dopiero mu powiem ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Dziewczyny wiecie cos na temat syropu islandzkiego? Mozna go w ciazy...przegrzebalam internet i farmaceuci mowia ze niby mozna...ale moze ktoras wie wiecej....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Rozmowa z M.
" cześć jak tam?"
"ok. nie przeszło mi"
"chyba troche bardziej"
" mysza prosze cie jedź"
" jaja sobie robisz?"
"no w mokrych mam jechać "
" pewnie lepiej z bobasem na rękach"
" zaraz pojade. wysusze i podgrzeje sobie pierogi"
" no szkoda że sobie ich kur.. nie ulepisz " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale on panikuje

w57vyx8dubspq12k.png
Hehe faceci to mysla ze rodzi sie w 5 minut i jak coś sie zaczyna dziac to trzeba jechac juz od razu hehe [emoji6]

Do góry