Czytam was i ja panikuje boje sie ze urodze a jednak chciałabym wytrzymać do 38tygodnia najbardziej obawiam sie ze nie rozpoznam ze to już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi zostala ostatnia suszarka do poprasowania i z ciuszkami koniec torba spakowana od prawie 3 tygodni bo takich skurczy dostalam ze az sie wystraszylam ze to juz! i na wrazie czego spakowalam lepiej miec w zapasie niz sie denerwować potem ze nie wiadomo co wziac ze soba
Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...Czytam was i ja panikuje boje sie ze urodze a jednak chciałabym wytrzymać do 38tygodnia najbardziej obawiam sie ze nie rozpoznam ze to już
No właśnie a ja tez niewiem jak czuć te skurcze dlatego panikuje jużWlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...
Ogarne ciuszki i pakuje torbe [emoji6]mi zostala ostatnia suszarka do poprasowania i z ciuszkami koniec torba spakowana od prawie 3 tygodni bo takich skurczy dostalam ze az sie wystraszylam ze to juz! i na wrazie czego spakowalam lepiej miec w zapasie niz sie denerwować potem ze nie wiadomo co wziac ze soba
Tego samego sie boje, ze nie rozpoznam, ze to juz...albo, ze bede sama w domu itp. Chyba powoli zaczynam sie strwsowac.Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...
da sie [emoji1] patrz na mnie i akcje w 32tc [emoji23][emoji23][emoji23]podobno porodowych nie da sie nie rozpoznac ale tez sie obawiam ze bede myslala ze tak ma byc i wybiore sie do tego szpitala w ostatniej chwili