reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jak czytam o porodach, to sama zaczynam się stresować, że zacznę tak wcześnie rodzić. Chciałabym tą moją smarkule już zobaczyć, ale z drugiej strony to ostatni miesiąc mojej niezależności ;)

Teraz to sie dzieje na tym naszym forum [emoji6]
Bellax informuj nas, co i jak u Ciebie.

Prasuje ciuszki malenstwa i, choc mam termin na koniec czerwca, chyba zaczne rozgladac sie za jakas torba do szpitala, niech stoi i czeka na czerwiec [emoji6]

mi zostala ostatnia suszarka do poprasowania i z ciuszkami koniec :D torba spakowana od prawie 3 tygodni bo takich skurczy dostalam ze az sie wystraszylam ze to juz! i na wrazie czego spakowalam :) lepiej miec w zapasie niz sie denerwować potem ze nie wiadomo co wziac ze soba

Czytam was i ja panikuje :) boje sie ze urodze a jednak chciałabym wytrzymać do 38tygodnia :) najbardziej obawiam sie ze nie rozpoznam ze to już :D
Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

podobno porodowych nie da sie nie rozpoznac ale tez sie obawiam ze bede myslala ze tak ma byc i wybiore sie do tego szpitala w ostatniej chwili :(

Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Tego samego sie boje, ze nie rozpoznam, ze to juz...albo, ze bede sama w domu itp. Chyba powoli zaczynam sie strwsowac.

Też nigdy nie rodziłam, ale myślę, że jak się zacznie, to prędzej czy później się zorientuję ;)

reklama
Do góry