reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dalej jest. Ale zauwazylam, ze im mniej siedze tym mniej piecze :) wiec to pewnie bylo od dlugotrwalego siedzenia :) u mnie to pod samymi cyckami a tam spodnie nie huhu nie siegaja ;) ewentualnie jeszcze od stanika moze byc. Ale bardziej obstawiam siedzenie :)
A u ciebie moze i faktycznie spodnie :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ooo musze zaobserwowac czy tez mnie to bardziej piecze jak duzo siedze:) dzisiaj mega mnie piecze a w sumie duzo siedzialam. Moze cos w tym jest!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa i dzisiaj chyba jest pełnia wiec te co nie chcą ( lub nie mogą) jeszcze to grzecznie zaciskają nóżki [emoji6] a te co mogą to sexik i jechane [emoji38]

16udskjopmtfyunf.png
Pełnia w maju 10 wypada, czyli jutro, już sprawdzałam hihi :) liczę na nią bo nie chce przenosić tak jak córki oj nie chce... :)
Witam wieczornie [emoji4]
Nie miałam czasu wcześniej to zajrzałam teraz, a tu zero wieści od Ciacha... Doświadczone - ile trwa cc?
Kurcze czekamy dalej [emoji8]
@Heda te Twoje dziewczynki to śliczniejsze od laleczek [emoji7]
@młodamama super wieści [emoji9][emoji5][emoji3]
A ja chciałam się pochwalić [emoji1] od dawna nie cieszył mnie brak czegoś- a dzisiaj tak [emoji6] gbs ujemny jupiii [emoji38]

16udskjopmtfyunf.png

cc to 15 minut jeśli bez komplikacji. Ale dojście do siebie duzo dużej więc może spi zmęczona nasza Ciasteczkowa :) zapewne da znać jak odzyska siły :)
16udskjou5nuqgxr.png

Cc to 15 minut jeśli bez komplikacji. Ale dojście do siebie duzo dużej więc może spi zmęczona nasza Ciasteczkowa :) zapewne da znać jak odzyska siły :)

Pełnia w maju 10 wypada, czyli jutro, już sprawdzałam hihi :) liczę na nią bo nie chce przenosić tak jak córki oj nie chce... :)

16udskjou5nuqgxr.png
Oswieccie mnie ale co ma wspolnego pelnia, z seksem i ciaza ;) ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Oswieccie mnie ale co ma wspolnego pelnia, z seksem i ciaza ;) ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Podobno w pełnię rodzi się najwięcej dzieci :) teoria niby starych babć Ale położne potwierdzają, że porodówki w pełnię maja największe wzięcie :) jest tam jakieś oddziaływanie księżyca na wodę ale nigdy w to nie wnikałam :)

16udskjou5nuqgxr.png

Heda jakie słodkości [emoji7] jak mają na imię Twoje córeczki? Wpisze do tabelki.

Myślę co tam z Ciacho.... O 18 miała mieć cc nie?

thgfikgneziy9g6d.png
CC przesunęło się na 19.30 a chwilę po 8 polskiego czasu na świecie pojawił się Tymek ma się dobrze wszystko jest w porządku dostał 9/10 ma 1950g i 48cm

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Ostatnia edycja:
reklama
nie słyszałam o tym tez;) a nawet na jutro planowałam pakowanie torby wiec to może dobry pomysl;) Zajac mnie tez jak długo siedzę tak piecze, chyba po prostu jesteśmy juz od ciężaru lekko przygarbione i tam sie robi miejsce takie co sie skora do skory lub stanika przyciska i chyba tak delikatnie sie odparza to miejsce...

Do góry