reklama
Zajac a jak tam Twoje pieczenie? U mnie dalej jest, ale zauwazylam ze to jest tez mniej wiecej w tym miejscu gdzie sie konczy ten pas ze spodni albo leginsow ciazowych... wiec chyba nawet nie bede mowila o tym lekarzowi, bo to raczej podrazniona skora
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ehhh ja tez, pierwszy brak swiadomosci co czeka i kiedy nadejdzie, mimo ze nie bylo źle ani długo mam takiego stracha ze juz spać nie mogę... Tym bardziej ze ta ciąża jest dokładnie odwrotna niż pierwsza wiec jak pierwszy poród nie byl zły to teraz to boje sie ze będzie masakraZaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.
a mnie strasznie rozpycha, rwie i kluje w kroczu a jak pochodzę chwile to w ogóle masakra, wiec sie zastanawiam jak to moje rozwarcie....
no i w ogóle jestem udana bo juz pare razy myślałam ze mam skurcz mocny a tu sie przyjrzałam i to moja kluska tak sie rozpycha.... A ze juz nisko jest to tak dziwnie to czuje, no przynajmniej w tej ciąży zebra oszczędziłam
Ech wiem co czujesz. Mi oczy wychodzą jak mała się rozpycha i chyba w szyjke wali a gdzie tu poród dlatego odpycham te myśli ode mnie. Strach i zamartwianie się nic nie da więc nie myślę [emoji3]Zaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
madziarra21
Fanka BB :)
A ja o porodzie staram się nie myśleć. Tylko o tym, że urodze poprostu i wtedy Kubuś będzie obok mnie. Poród omijam hehe też czekam na wieści od Ciacho.. zapewne już jest po cc skoro tak milczy..
Dziewczyny te kłucia na szyjkę nie zawsze zwiazstują skracanie. Ja ze szpitala wyszłam, przez 2 tyg chodzić nie mogłam nawet po mieszkaniu przez te klucia i ból w dole i po 2 tyg na usg okazało się, że szyjka nawet nie drgnęła. A od tamtej wizyty jak reka odjął. Nic nie boli, nic nie kłuje, mogę spacerować ile chce. Napinanie brzucha oczywiście jest Ale bezbolesne raczej wizyta jutro o 14.40 ciekawi mnie co tam słychać po drugiej stronie brzucha
Dziewczyny te kłucia na szyjkę nie zawsze zwiazstują skracanie. Ja ze szpitala wyszłam, przez 2 tyg chodzić nie mogłam nawet po mieszkaniu przez te klucia i ból w dole i po 2 tyg na usg okazało się, że szyjka nawet nie drgnęła. A od tamtej wizyty jak reka odjął. Nic nie boli, nic nie kłuje, mogę spacerować ile chce. Napinanie brzucha oczywiście jest Ale bezbolesne raczej wizyta jutro o 14.40 ciekawi mnie co tam słychać po drugiej stronie brzucha
Zając Czerwcowy
Dalej jest. Ale zauwazylam, ze im mniej siedze tym mniej piecze wiec to pewnie bylo od dlugotrwalego siedzenia u mnie to pod samymi cyckami a tam spodnie nie huhu nie siegaja ewentualnie jeszcze od stanika moze byc. Ale bardziej obstawiam siedzenieZajac a jak tam Twoje pieczenie? U mnie dalej jest, ale zauwazylam ze to jest tez mniej wiecej w tym miejscu gdzie sie konczy ten pas ze spodni albo leginsow ciazowych... wiec chyba nawet nie bede mowila o tym lekarzowi, bo to raczej podrazniona skora
A u ciebie moze i faktycznie spodnie
Anulka.
Witam wieczornie [emoji4]
Nie miałam czasu wcześniej to zajrzałam teraz, a tu zero wieści od Ciacha... Doświadczone - ile trwa cc?
Kurcze czekamy dalej [emoji8]
@Heda te Twoje dziewczynki to śliczniejsze od laleczek [emoji7]
@młodamama super wieści [emoji9][emoji5][emoji3]
A ja chciałam się pochwalić [emoji1] od dawna nie cieszył mnie brak czegoś- a dzisiaj tak [emoji6] gbs ujemny jupiii [emoji38]
Nie miałam czasu wcześniej to zajrzałam teraz, a tu zero wieści od Ciacha... Doświadczone - ile trwa cc?
Kurcze czekamy dalej [emoji8]
@Heda te Twoje dziewczynki to śliczniejsze od laleczek [emoji7]
@młodamama super wieści [emoji9][emoji5][emoji3]
A ja chciałam się pochwalić [emoji1] od dawna nie cieszył mnie brak czegoś- a dzisiaj tak [emoji6] gbs ujemny jupiii [emoji38]
Malinowa123
Ja to juz chyba nie wytrzymam tych boli plecow, uciskania na nerwy, pieczenia górnej czesci brzucha i tej ciężkości... [emoji30]
reklama