reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co Ty mówisz. Mi położna powiedziała, że w przypadku położenia miednicowego nie czeka się z CC do terminu porodu (samoistnego rozpoczęcia akcji porodowej), bo może wypaść tyłek albo nogi, albo pępowina. Może się dziecko pomiędzy światami zaklinować ;/
u mnie położenie poprzeczne , jutro zapytam położnej co dalej , ale założę się ze każą mi czekać jeszcze .Kto wie może się odwróci , muszę myśleć pozytywnie :)

reklama
u mnie położenie poprzeczne , jutro zapytam położnej co dalej , ale założę się ze każą mi czekać jeszcze .Kto wie może się odwróci , muszę myśleć pozytywnie :)
Odwroci sie. Przeciez, ze sie odwroci :) i urodzisz szybko i bezbolesnie :) wyplujesz po prostu tak ooo :) bedzie git :*

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

U mnie polozenie miednicowe 35 tc jesli dzidzia sie nie odwruci do 23 maja czeka mnie cc;(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko caly dzien nie mialam czasu zeby tu zagladac a tu takie sie rzeczy dzieja [emoji33]

Ciacho trzymam mocno kciuki wszystko napewno bedzie dobrze! [emoji8]

Mlodamama ciesze sie ze wyniki sa dobre i dalej zostajesz w dwupaku a te slodkosci...ach szkoda ze ja na diecie [emoji19][emoji21]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka... U nas się dzieje, dziewczyny już w domku. Na razie dużo śpią i jakoś wszystko ogarniam, zobaczymy jak będzie dalej. Pierwsza noc i pierwsza kąpiel za nami. Pozdrawiamy e-ciocie.
1494346219-aaaaaa.jpeg

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Ślicznosci [emoji8][emoji8][emoji8][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

5djylbetecfse5n6.png

Heda jakie piękne :)
ja już chcę mojego bobasa,ale niech jeszcze sobie rośnie spokojnie chociaż z 2 tygodnie.

Heda sliczne blizniaczki [emoji16]Super,ze juz w domku[emoji4][emoji173]️[emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Śliczności!I jakie już duże!Raz jeszcze gratulacje i daj znać co u was?Jak z laktacją?
Na razie uczymy się siebie, to dopiero pierwsza doba w domku. Z laktacja coraz lepiej. Jeszcze nie starcza mi mleka na wszystkie posiłki i po całej nocy karmienia cyce odmówiły współpracy, więc dziewczyny dostały mm na śniadanie. Dziś chyba zaserwuje im mm na którą nocne karmienie będą lepiej spały. Poza tym są super grzeczne. Śpią i jedzą i śpią dalej. Dziś raptem raz płakały przy kąpieli, a tak jakbym nie miała dzieci...Oby tak im zostało[emoji4]

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Do góry