Mi koleżanka poleciła firmy Microlife. Kupiłam taki:Doradźcie proszę - jaki kupić pierwszy termometr?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Microlife NC 150 termometr elektroniczny bezdotykowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi koleżanka poleciła firmy Microlife. Kupiłam taki:Doradźcie proszę - jaki kupić pierwszy termometr?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi koleżanka poleciła firmy Microlife. Kupiłam taki:
Microlife NC 150 termometr elektroniczny bezdotykowy.
Ja we wtorek zaczynam 37 tydzien [emoji33] . Szok. Z tej okazji czesciowo spakowalam dzisiaj torbe do szpitala, choc kilka rzeczy musze jeszcze ogarnac.Asia nooo Ty już właściwie na wylocie....choć ja też [emoji32] w poniedziałek zaczynam 37 tc... O matko. Jak tam u Was?
Martusia myślę że to może być infekcja, i na pewno lekarz każe zrobić badania moczu.
Aaaaa ja nie śpię lalalalala......[emoji27] 3.00 w nocy a ja oczy jak 5 zł [emoji21]
My po poronieniu mieliśmy odczekać 3miesiace i porobić badania tak uważaliśmy że jak nie dostawałam okresu to myślałam że menopauzę przechodzę czekałam tydzień czasu aż zrobiłam test widocznie owu się przesunęła [emoji23] najwspanialsza wpadka ever a wcześniej naturalne sposoby sprawdzały się w 100%To ja przestalam brac tanletki w listopadzie przed slubem i uwazalismy. A we wrzesniu po slubie pierwszy strzal i juz
I na pewno po ciazy lub ciazach wroce do tabletek bo sie dobrze czulam i mialam pozniej regularne okresy
Wiecie co wlasnie uslyszalam od pielegniarki na pobraniu krwi ? Usiadlam sobie jak zawsze noga na noge. A ta - niemila bardzo - prosze tak nie siadac ! Na szkole rodzenia Pani nie chodzi ?
A ja oczy... no chodze.
To co nie mowili zeby tak nie siadac ???
No nie mowili.
Dziecko Pani niedotlenia. Dziecku Pani szkodzi !
Eeee.... jutro ide, zapytam az .
raczej waga taka w sam razIle wasze maluszki ważyły w 32 tygodniu ciąży? Ja właśnie zaczynam 33 i waży 1900 gram więc wydaje mi się że dużo jak na ten tydzień ciąży