reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Asia nooo Ty już właściwie na wylocie....choć ja też [emoji32] w poniedziałek zaczynam 37 tc... O matko. Jak tam u Was?

Martusia myślę że to może być infekcja, i na pewno lekarz każe zrobić badania moczu.

Aaaaa ja nie śpię lalalalala......[emoji27] 3.00 w nocy a ja oczy jak 5 zł [emoji21]

thgfikgneziy9g6d.png
Ja we wtorek zaczynam 37 tydzien [emoji33] . Szok. Z tej okazji czesciowo spakowalam dzisiaj torbe do szpitala, choc kilka rzeczy musze jeszcze ogarnac.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się nic nie chce [emoji21]
Pier... taki maj [emoji35][emoji46][emoji22]
Właśnie jadę na gbsa... ale mi sie chce....

16udskjopmtfyunf.png

Ile wasze maluszki ważyły w 32 tygodniu ciąży? Ja właśnie zaczynam 33 i waży 1900 gram więc wydaje mi się że dużo jak na ten tydzień ciąży

Ja dzisiaj pakuję torbę (choć bez koszul hehe), jutro jadę na wizytę - pewnie wszystko będzie dobrze, ale jakby chcieli mnie zostawic to już torbę wolę mieć bo jednak 150km by po nią jechac to daleko heh
tzn. co wizyte jeżdzę spakowana w razie "w" - ale tym razem zapakuje juz wszystko co mam do ew. porodu i dla maluszka

74703e3kkwoaumma.png

To ja przestalam brac tanletki w listopadzie przed slubem i uwazalismy. A we wrzesniu po slubie pierwszy strzal i juz ;)
I na pewno po ciazy lub ciazach wroce do tabletek bo sie dobrze czulam i mialam pozniej regularne okresy :)

w57v9jcgnqknki9s.png
My po poronieniu mieliśmy odczekać 3miesiace i porobić badania tak uważaliśmy że jak nie dostawałam okresu to myślałam że menopauzę przechodzę czekałam tydzień czasu aż zrobiłam test widocznie owu się przesunęła [emoji23] najwspanialsza wpadka ever a wcześniej naturalne sposoby sprawdzały się w 100%

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Wiecie co wlasnie uslyszalam od pielegniarki na pobraniu krwi ? Usiadlam sobie jak zawsze noga na noge. A ta - niemila bardzo - prosze tak nie siadac ! Na szkole rodzenia Pani nie chodzi ?
A ja oczy... no chodze.
To co nie mowili zeby tak nie siadac ???
No nie mowili.
Dziecko Pani niedotlenia. Dziecku Pani szkodzi !
Eeee.... jutro ide, zapytam az .

w57v9jcgnqknki9s.png

U mnie w szkole rodzenia większość siedzi z nogą na nodze i nic kobieta nie mówi.
Każdy siedzi jak komu wygodnie.
Jeśli mi wygodnie to dziecku też :tak:

reklama
Do góry