reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Olka i pomagasz sobie jakoś??

Staram sie troche rozciagac, robie "ukłon japonski" (chyba tak to sie nazywa :p), kocie grzbiety i na plecach leze z ugietymi kolanami i wypycham miednice, no i krazenia biodrami. Jak sie tak porozciagam to mam wrazenie ze troche lepiej. Powiem Ci, ze mnie to juz od jakiego miesiaca albo i dluzej boli, lekarz mowi ze to normalne... najgorzej jak dlugo leze/siedze i chce wstac, albo jak sie w lozku przekrecam. Chyba trzeba sie z tym pogodzic :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie:)
Szyjka twarda, dluga i zamknieta. Macica wysoko. Mała ulozona wciaz glowkowo wiec super:) wazy juz 2027g :D kawał Baby :D termin porodu z USG odpowiada temu z ostatniej miesiaczki czyli 10.06 ;) ale super bylo Ją zobaczyc :D
A ja przytylam 11,5kg na razie, wiec mam nadzieje ze nie przekrocze tych 15.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Staram sie troche rozciagac, robie "ukłon japonski" (chyba tak to sie nazywa :p), kocie grzbiety i na plecach leze z ugietymi kolanami i wypycham miednice, no i krazenia biodrami. Jak sie tak porozciagam to mam wrazenie ze troche lepiej. Powiem Ci, ze mnie to juz od jakiego miesiaca albo i dluzej boli, lekarz mowi ze to normalne... najgorzej jak dlugo leze/siedze i chce wstac, albo jak sie w lozku przekrecam. Chyba trzeba sie z tym pogodzic[emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Musze sprobowac z tym rozciaganiem ale ciężko mi bedzie wypchnąć do gory miednice na leżąco... Wydaje mi sie, ze predzej sie ze*ram z bólu....
Juz sie zastanawiam czy to tylko pachwiny czy ze spojeniem moze mam cos nie tak?
Jak sie odczuwa ból spojenia?

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry