reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

jest źle. narazie leżę na porodówce. próbują wyciszyć skurcze

w57vyx8dubspq12k.png
Dobrze ze pojechałaś w takim razie..Jestes bardzo dzielna!Bedzie dobrze!

reklama
Bellax dobrze że tam jesteś zaaplikują ci magnez i nospe, najważniejsze aby maluszkowi nic nie było dasz radę w razie co już jest to silny chłopak

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale z tego co kojarzę to trójka jest "dostana" ;) więc chyba nie są z Wami cały czas?
Jeśli tak to jesteś hardkorem ;)

Tak, nie wszystkie są z mojej macicy,
ale ostatnio się trochę pozmieniało i są na stałe. Pierwsze miesiące były trudne, teraz jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. No i właśnie w tym uporządkowanym chaosie, gdzie godziny na siebie/dla mnie i męża ciągle są na minusie, ma się pojawić jeszcze jedna mała Istotka domagająca się uwagi. Jak przeżyje pierwszy rok, to sama się wyświęcę.
1492284083-aaaaaa.jpeg

Trudno. Wogole to na prawym boku jestem kopana, na lewym mi niewygodnie jakos...na plecach nie mogę oddychac.. Do tego ostatnio obudzilo mnie moje chrapanie [emoji33] cala noc pije i sikam na zmiane...juz wiem czemu mi sie tak pic chce. Nic dziwnego skoro tak spie oddychajac przez buzie.
I do tego sny! Koszmary po których pol dnia nie moge dojsc do siebie. I to wszystko zaczelo sie jakis tydzień temu...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja na lewym jestem kopana, na prawym nie umiem a na plecach mi nie wygodnie. Do tego mam jakas alergie i mam katar. Oddycham przez usta w nocy duzo pije i siaam... i znow to samo i kolo sie zamyka...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry