Dobrze ze pojechałaś w takim razie..Jestes bardzo dzielna!Bedzie dobrze!jest źle. narazie leżę na porodówce. próbują wyciszyć skurcze
reklama
Anusiek1508
Fanka BB :)
Rybcia2309
Bellax dobrze że tam jesteś zaaplikują ci magnez i nospe, najważniejsze aby maluszkowi nic nie było dasz radę w razie co już jest to silny chłopak
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam!Mnie dzisiaj napadły myśli,
że nie dam rady sobie z kolejnym dzieckiem. Juz obecna 4 daje mi nieźle w kość. Czas ekscytacji przeradza się pomału w przerażenie.
Monya81
Ale z tego co kojarzę to trójka jest "dostana" więc chyba nie są z Wami cały czas?
Jeśli tak to jesteś hardkorem
Tak, nie wszystkie są z mojej macicy,
ale ostatnio się trochę pozmieniało i są na stałe. Pierwsze miesiące były trudne, teraz jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. No i właśnie w tym uporządkowanym chaosie, gdzie godziny na siebie/dla mnie i męża ciągle są na minusie, ma się pojawić jeszcze jedna mała Istotka domagająca się uwagi. Jak przeżyje pierwszy rok, to sama się wyświęcę.
Monya81
jest źle. narazie leżę na porodówce. próbują wyciszyć skurcze
Odeszły wody? Masz juz rozwarcie?
milena1706
Też macie czasem takie wrażenie że wam brakuje powietrza, mi się zdarza to co raz częściej jakbym miała się zaraz zapowietrzyc
Zając Czerwcowy
Bellax dzielna badz ! Trzymam kciuki zeby wyciszyli skurcze i zeby Maly sie nie spieszyl !
Zając Czerwcowy
Trudno. Wogole to na prawym boku jestem kopana, na lewym mi niewygodnie jakos...na plecach nie mogę oddychac.. Do tego ostatnio obudzilo mnie moje chrapanie [emoji33] cala noc pije i sikam na zmiane...juz wiem czemu mi sie tak pic chce. Nic dziwnego skoro tak spie oddychajac przez buzie.
I do tego sny! Koszmary po których pol dnia nie moge dojsc do siebie. I to wszystko zaczelo sie jakis tydzień temu...
Ja na lewym jestem kopana, na prawym nie umiem a na plecach mi nie wygodnie. Do tego mam jakas alergie i mam katar. Oddycham przez usta w nocy duzo pije i siaam... i znow to samo i kolo sie zamyka...
reklama