reklama
Mam to samo... od godziny 3.30 leze....Nie moge spac... obudzilo mnie moje kichanie... i chec siku... i ten sam scenariusz od paru dni... skonczyly sie przespane noce ?
gaya11
Fanka BB :)
Hej czołem nocne marki A ja się dzisiaj wyspałam tralallala
..
O alkoholu powiadacie sobie, oh,jakbym tak lampeczkę winka chlapnęła czasami ..albo piwko zimne... .Ale pewnie łeb będzie słaby i jak mówisz Mona nawalona na bank od razu
..
A jeśli chodzi o picie to pamietam , ze pierwszy kieliszek cydru po 7 mcach od porodu sprawił, że tańczyłam na stole [emoji23]
O alkoholu powiadacie sobie, oh,jakbym tak lampeczkę winka chlapnęła czasami ..albo piwko zimne... .Ale pewnie łeb będzie słaby i jak mówisz Mona nawalona na bank od razu
mlodamama21
Fanka BB :)
Ja się budzę w nocy ze zdrętwiałą ręką i całą nogą, kolano rwie... Ach co to jest za ból o spojeniu nie wspomnę. Wczoraj uklękłam żeby wytrzeć piłkę i kolano mnie rozbolało. Waga zaczyna nie służyć moim stawom. A ważyć się chyba już nie będę sama co by nie osiwieć [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam teraz 31.03 na weekend to było przejście z 29 na 30 tydzieńCzy któras z mam wybiera sie jeszcze w podroz samolotem?Chcialam leciec zalatwic kilka spraw w przyszlym tyg.ale moj lekarz prowadzacy odradzil mi lot.
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się przygotowałam lekarz wypełnił mi formę z Ryanair pieczątki pierdoły a nawet nikt nie zapytał o nią w dwie stronyMoja szwagierke nie chcieli wpuscic na poklad,ale po klotni w koncu dali za wygrana[emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja odkąd mam poduszkę do spania przesypiam nocki tylko wstaję o 6 jak idziemy do pracy i to nie jest fajne wieczorem 9 i mnie nie ma ewentualnie do 10 wytrzymam