reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Nie moge spac... obudzilo mnie moje kichanie... i chec siku... i ten sam scenariusz od paru dni... skonczyly sie przespane noce :( ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Mam to samo... od godziny 3.30 leze....

Hej czołem nocne marki :) A ja się dzisiaj wyspałam tralallala ;)
..
A jeśli chodzi o picie to pamietam , ze pierwszy kieliszek cydru po 7 mcach od porodu sprawił, że tańczyłam na stole [emoji23]

O alkoholu powiadacie sobie, oh,jakbym tak lampeczkę winka chlapnęła czasami ..albo piwko zimne... .Ale pewnie łeb będzie słaby i jak mówisz Mona nawalona na bank od razu ;)

Wezcie mi o alko nie mowcie..taki JD z lodem i cola [emoji2][emoji2][emoji2] omomom...

Ja spie glownie na prawym boku...na placach juz mnie boli jakby cala miednica?! Na brzuchu nie sypiam wiec nie tesknie [emoji12]

Ja się budzę w nocy ze zdrętwiałą ręką i całą nogą, kolano rwie... Ach co to jest za ból o spojeniu nie wspomnę. Wczoraj uklękłam żeby wytrzeć piłkę i kolano mnie rozbolało. Waga zaczyna nie służyć moim stawom. A ważyć się chyba już nie będę sama co by nie osiwieć [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja odkąd mam poduszkę do spania przesypiam nocki tylko wstaję o 6 jak idziemy do pracy i to nie jest fajne wieczorem 9 i mnie nie ma ewentualnie do 10 wytrzymam

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry