reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ona leciala wizz airem to chyba do 28 tyg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jakoś tak, już nie pamiętam... Norweginem najdłużej można latać z zaświadczeniem od lekarza nawet do 2 tyg przed porodem.

010ikw7ip2lmrcv3.png

reklama
dziewczyny jaka macie pozycje do spania ? mi najlepiej się zasypia na plecach ,pod jeden pośladek podkładam poduszkę tak ze jestem delikatnie odwrócona a czasami na prawym boku z poduszka miedzy nogami .

Hahaha :) ja najchetniej bym lezala, ale z drugiej strony boje sie zasiedziec ;) dlatego spaceruje pomalutku, cos tam porobie w domu... na szczescie szybko zasypiam i mam jeszcze twardy sen ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja tak samo, najchetniej bym lezala, ale mi natura nie pozwala:p czułabym ze marnuje czas. Wiec robie, a potem narzekam hahah :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny jaka macie pozycje do spania ? mi najlepiej się zasypia na plecach ,pod jeden pośladek podkładam poduszkę tak ze jestem delikatnie odwrócona a czasami na prawym boku z poduszka miedzy nogami .

Właśnie próbuje zasnąć... jak widać :)
Na prawym boku się dusze, na placach to już w ogóle, na brzuchu... jak w temacie :D Wiec leżę na tym już wyleżanym lewym boku i na to Mała kopie, a jak kopie to boli.
Nie boli jak leżę na plecach, ale wtedy się dusze... i bądź tu mądra :D
A do spania mam poduszkę, taki banan/wąż, mam jak mi córka nie ukradnie [emoji16]podkładam go sobie pod brzuch owijam się w okol niego i jakoś się udaje (tak jak Ty, mam wtedy jego cześć między nogami). Prawdę mówiąc najlepiej zasypiam w pozycji pół leżącej (masa poduszek pod sobą), może to przez te problemy z oddychaniem.

PS jak to przeczytałam po napisaniu to sobie myśle, że naprawdę nie mam już większych zmartwień [emoji23]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry