reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ona leciala wizz airem to chyba do 28 tyg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jakoś tak, już nie pamiętam... Norweginem najdłużej można latać z zaświadczeniem od lekarza nawet do 2 tyg przed porodem.

010ikw7ip2lmrcv3.png

reklama
dziewczyny jaka macie pozycje do spania ? mi najlepiej się zasypia na plecach ,pod jeden pośladek podkładam poduszkę tak ze jestem delikatnie odwrócona a czasami na prawym boku z poduszka miedzy nogami .

Hahaha :) ja najchetniej bym lezala, ale z drugiej strony boje sie zasiedziec ;) dlatego spaceruje pomalutku, cos tam porobie w domu... na szczescie szybko zasypiam i mam jeszcze twardy sen ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja tak samo, najchetniej bym lezala, ale mi natura nie pozwala:p czułabym ze marnuje czas. Wiec robie, a potem narzekam hahah :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny jaka macie pozycje do spania ? mi najlepiej się zasypia na plecach ,pod jeden pośladek podkładam poduszkę tak ze jestem delikatnie odwrócona a czasami na prawym boku z poduszka miedzy nogami .

Właśnie próbuje zasnąć... jak widać :)
Na prawym boku się dusze, na placach to już w ogóle, na brzuchu... jak w temacie :D Wiec leżę na tym już wyleżanym lewym boku i na to Mała kopie, a jak kopie to boli.
Nie boli jak leżę na plecach, ale wtedy się dusze... i bądź tu mądra :D
A do spania mam poduszkę, taki banan/wąż, mam jak mi córka nie ukradnie [emoji16]podkładam go sobie pod brzuch owijam się w okol niego i jakoś się udaje (tak jak Ty, mam wtedy jego cześć między nogami). Prawdę mówiąc najlepiej zasypiam w pozycji pół leżącej (masa poduszek pod sobą), może to przez te problemy z oddychaniem.

PS jak to przeczytałam po napisaniu to sobie myśle, że naprawdę nie mam już większych zmartwień [emoji23]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry