motylek05
Fanka BB :)
Ja też dostałam potwierdzenie wysyłkiMoja przesyłka z H&M jest wysłana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dostałam potwierdzenie wysyłkiMoja przesyłka z H&M jest wysłana
szybko.sie zmywa bo to krem koloryzujacy,a nie farbaloreal casting creme gloss ( max. 1.5 miesiąca będzie przy normlanym myciu- przynajmniej u mnie )
Ja odkąd zaszłam to mi wiecznie gorąco a wcześniej nawet w lato spałam w skarpetkach [emoji13]Tez tak mam. Okno najlepiej otwarte dzien i noc - a zazwuczaj bylam cieplolubna. Rozpieta kurtka
Zadyszka nawet podczas spaceru...
Ale chyba o to chodziło? ( użyłam tego produktu przed pierwszym farbowaniem żeby upewnić się że chce mieć czarne włosy) więc to jest moim zdaniem dobry produkt jeśli ktoś chce żeby kolor się zmył a o to pytała Emkaaszybko.sie zmywa bo to krem koloryzujacy,a nie farba
Właśnie o to dziękuje bardzo [emoji11]Ale chyba o to chodziło? ( użyłam tego produktu przed pierwszym farbowaniem żeby upewnić się że chce mieć czarne włosy) więc to jest moim zdaniem dobry produkt jeśli ktoś chce żeby kolor się zmył a o to pytała Emkaa
A czy ja napisałam coś nie tak? Wiem o co chodzilo ,napisałam po prostu że szybko sie zmywa bo to krem ... [emoji23]Ale chyba o to chodziło? ( użyłam tego produktu przed pierwszym farbowaniem żeby upewnić się że chce mieć czarne włosy) więc to jest moim zdaniem dobry produkt jeśli ktoś chce żeby kolor się zmył a o to pytała Emkaa
Czy któraś z was w ciąży miała obecne białko w moczu? Czy jest to niebezpieczne dla dziecka?
Tez tak mam. Okno najlepiej otwarte dzien i noc - a zazwuczaj bylam cieplolubna. Rozpieta kurtka
Zadyszka nawet podczas spaceru...
Ja wprawdzie nie farbuje włosów ale do ciemnych włosów moja koleżanka bardzo sobie chwali henne. Henna też się dosyć szybko zmywa kolor trzyma tak około 3 tygodni. Niestety aby kolor dobrze złapał trzeba tą paste trzymać na włosach grubo ponad godzine. No ale po takiej koloryzacji włosy są super odżywione i grube.Dziewczyny czym pomalowanać włosy żeby ładnie przykryło, ale kolor był zmywalny po iluś tam myciach ?
U mnie się zdarza, szczególnie jak mi w szpitalu każą na gwałt pobrać próbkę do plastikowego kubeczka[emoji12] wtedy to takie kwiatki wychodzą że szkoda gadać.Czy któraś z was w ciąży miała obecne białko w moczu? Czy jest to niebezpieczne dla dziecka?