reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chyba tylko zostaje się śmiać ,bo szkoda nerwów na nich :) oby się udało załatwić ;)

No wlasnie ;) na szczescie w ramach pocieszenia przyszly mi rozki, pieluszki, ubranka, przewijak i wszystko co zamawialam :D tym razem bez pomylek ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Olka zrób tak jak mówię, papier pójdzie sprawy zamknąć nie moga, mają 30 dni na odpowiedź a Ty zyskujesz czas na zaznajomienie się i sprawdzenie księgowej.

An to jak z tymi kodami??

Dziewczyny dziś robiłam kolejne badania moczu i krwi , bo w środę ginek i te ketony dalej są :( I jest ich więcej:( A może ja za mało jednak jem? Inne parametry moczu oky. Morfologia też w miarę oky, tylko limfocyty mam obniżone:(

Dziewczyny dziś robiłam kolejne badania moczu i krwi , bo w środę ginek i te ketony dalej są :( I jest ich więcej:( A może ja za mało jednak jem? Inne parametry moczu oky. Morfologia też w miarę oky, tylko limfocyty mam obniżone:(
A kiedy jesz ostatni posiłek?
Ja o 22, bo i tak spac chodzę o pólnocy. Puki co wyniki mam ok

A kiedy jesz ostatni posiłek?
Ja o 22, bo i tak spac chodzę o pólnocy. Puki co wyniki mam ok

Tak około 21 ale ja chodzę jeszcze później spać , i chyba powinnam około północy jeść. I chyba też za mało w ciągu dnia jem, tzn za mało posiłków, choć mi tak naprawdę jeść mi się nie chce:(

Tak około 21 ale ja chodzę jeszcze później spać , i chyba powinnam około północy jeść. I chyba też za mało w ciągu dnia jem, tzn za mało posiłków, choć mi tak naprawdę jeść mi się nie chce:(
Mi pani doktor mowila ze mniej niz godzine przed snem... jak mialam na poczatku problem z cialkami.

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja wczoraj zasnąć nie mogłam bo mi w brzuchu burczalo i o północy chrupalam wafla ryzowego i z godzinka minęła i udalo mi sie zasnąć :D

reklama
Do góry