reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mojej córce kikut odpadł po 5 tygodniach [emoji27] masakra

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Aleksandrax super wieści z wizyty! Dziwię się tylko tej no -spie na bóle krzyża? Czy to nie aby przesada? Chyba, że to od skurczy oczywiście - mnie boli ale od kręgosłupa więc no-spa tu nie podziała

7u223e3kwboc3bjp.png
Na krocze, nie na krzyż. Ciągnie mnie w pachwinach i powiedziała że to mięśnie. Wzięłam wczoraj i rzeczywiście po godzinie zero bólu.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wionatq, czyli całkowite izolowane też nie dobre.

No moim zdaniem nie. Kiedyś nasze babcie wprawdzie wszystko zalatwialy naturalnymi sposobami ale chemi nie było wcale praktycznie więc te dzieci później nie przeżywaly szoku bo nie było sytuacji że natura natura a później nagle bum chemia. Teraz wszędzie coś jest i nie jesteśmy w stanie uchronić dzieci od tego więc lepiej moim zdaniem jak skóra jest przyzwyczajona do kontaktu z różnymi substancjami niż później odrazu szaleje bo coś nowego i sie okaże za np farbki plakatowe z atestami wszelkimi a nasze dzieci nie mogą malować z innymi bo i tak za dużo chemii maja w sobie. Albo sytuacja idziemy na zakupy kupujemy np jabłka one były czymś pryskane dziecko dotyka rączka a później jeszcze rączka do buzi i bach znowu problem.. Możmy starać się chronić nasze dzieci ale wszystkiego nie przewidzimy chyba że zamkniemy się w czterech ścianach..

reklama
Do góry