reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moje jeszcze są ok .Nie żebym jakaś dechą była bo noszę 75C czasem D zależy gdzie kupuję, ale zawsze chciałam mieć wieksze i to taki mój kompleks, mam mostek bardzo wystający i przez to tak fajnie się nie schodzą w staniku ,wiecie taka tzw 'dupcia' się nie robi

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

reklama
Ja tez juz sie nie ruszam bez stanika w domu i w nocy...bez stanika sa mega ciezkie...
W esotiqe jest teraz promka 2 dowolne staniki za 200 zl. Moze w weekend sie przejde bo z tych co mam juz...wyroslam ...

p19u9jcg81ehxczt.png

Wczoraj właśnie byłam i udało mi się wybrac dwa :) do jednego muszę kupic przedłużke bo ciut ciasny obwód, ale super bo jeden stanik 170zl

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja to pół dnia ledwo wytrzymuje w staniku. Tak strasznie mnie cyce bolą że po południu idzie w kąt i mam nadzieję że nikt już tego dnia nie przyjdzie [emoji23] a mam chyba każdy rodzaj i rozmiar, przed wczoraj kupiłam kolejne 2 są super ale na dłuższą metę nie da rady.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry