reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja konsultowałam się w sumie z 3 lekarzami i oni mówili , że takie łożysko jest groźne dla dziecka i dla matki. Wiadomo, że myślę pozytywnie i mam nadzieje , że w poniedziałek na USG już będzie wyżej. Chociaż o ten cm albo dwa. :)

Anulka. Nie masz tak nisko jak ja wiec nie martw się na zapas, ale najlepiej skonsultuj się ze swoim lekarzem na ten temat. On będzie wiedział najlepiej :)

f2w3rjjgwqepia0h.png
Nie no ja jestem optymistka [emoji6] Ale dla samego faktu trzeba trochę zwolnic[emoji4] Będzie ciężko z moim ADHD i perfekcjonizmem ale będę próbować

16udskjopmtfyunf.png

Dziewczyny ktore sa juz na L4 i płaci wam Zus w który dzień oni robią przelewy?Czy płacą jak chcą?

reklama
Do góry