reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja miałam żele na ślubie i frencz właśnie, to było ponad 5lat temu to może jeszcze modna byłam? Haha

Nigdy nie sugeruję się modą - wybieram ubrania czy buty takie jakie mi pasują, nigdy w życiu nie zastanawiałam się czy cos jest modne ;) aczkolwiek jak w sklepie to chyba w miarę jest haha

Co do paznokci to migdały mi się nie podobają i swoje mam takie normalne :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Justyna dzięki, że pytasz :)
Wczoraj wzięłam jeszcze czopek i coś tam zadziałało, dzisiaj na czczo wypiłam syrop w tej dawce uderzeniowej i zobaczymy - ale jest lepiej bo czuję pracę jelit.

Dieta konkretna od dzisiaj u mnie

7u223e3kwboc3bjp.png
No to git. Pytalam bo wiem jakie to męczące. Mnie zaparcia latały na początku ciąży teraz całe szczęście już nie. A dieta ta sama cały czas[emoji15]

Czesc :)

dzis czuje sie lepiej, ale wczorajszy dzien byl naprawde ciezki. Bardzo plamilam i jakas mega duza ilosci sluzu, co troche twardy brzuch, skurcze, dostawalam leki i caly dzien przespalam.

Dzis juz czuje, ze zyje, moge wstac, brzuch miekki. Ide zaraz na badanie, aby zobaczyc jak szew trzyma, ale licze, ze juz bedzie ok :)

Sulen to dobre wiadomości.Czekamy na więcej:)

Monya może nie takie witaminy jak potrzebujesz do odbudowy paznokcia, ale ja tylko gdybam. U mnie pestki moreli w domu są codziennie. Pilnuje tego. Od nowego roku wprowadziłem u Nas zmianę diety o 180 stopni. Zobaczymy jaki skutek będzie to miało.

Emkaa z doświadczenia wiem że ratuje się i dziecko i matkę i nigdy nikt nie straszył mnie ze odkleji mi się łożysko. Cała ciążę pachnialam a mąż kolo mnie skakał. Wstałam z łóżka do WC i tylko tyle wystarczyło. Po co Cię straszy!? Dbaj o siebie ale bez łez jeszcze przenosisz a łożysko nie będzie chciało się urodzić.

Saulen cudownie, wczoraj moje myśli koło Was krążyły cały dzień. Czekam na wieści z fotela.

Co do mody ja podobnie jak moja poprzedniczka, ma mi być wygodnie i mam się dobrze czuć. Tylko tyle i aż tyle ;-)

Judzia [emoji16] bardzo mi się podobają Twoje założenia. Mam podobne [emoji23]

Młodamama haha dzieciaki potrafią być szczere [emoji3]

Majka eeee to dziwna ta kosmetyczka. Z tego co wiem to french właśnie wraca do łask. Ja dzisiaj ściągnę hybrydy, obetne paznokcie bo już mnie wkurzają długie, i zrobię jakieś delikatne pastelowe kolorki [emoji4]

Suelen cieszę się że jest lepiej [emoji6]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Piszecie o hybrydzie, ja jakoś ostatnio zdjelam a robiłam od października bez przerwy to teraz cały czas mi się łamią więc mam krótkie. A na ślub w grudniu miałam takie :)

1487236165-aaaaaa.jpeg

Lubie miec zrobione paznokcie ale ostatnio nie chciały mi się trzymać, ciągle się łamały więc dałam im odpocząć

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry