reklama
Arya88
Fanka BB :)
Ja miałam żele na ślubie i frencz właśnie, to było ponad 5lat temu to może jeszcze modna byłam? Haha
Nigdy nie sugeruję się modą - wybieram ubrania czy buty takie jakie mi pasują, nigdy w życiu nie zastanawiałam się czy cos jest modne aczkolwiek jak w sklepie to chyba w miarę jest haha
Co do paznokci to migdały mi się nie podobają i swoje mam takie normalne
Nigdy nie sugeruję się modą - wybieram ubrania czy buty takie jakie mi pasują, nigdy w życiu nie zastanawiałam się czy cos jest modne aczkolwiek jak w sklepie to chyba w miarę jest haha
Co do paznokci to migdały mi się nie podobają i swoje mam takie normalne
U
użytkownik 16
Gość
No to git. Pytalam bo wiem jakie to męczące. Mnie zaparcia latały na początku ciąży teraz całe szczęście już nie. A dieta ta sama cały czas[emoji15]Justyna dzięki, że pytasz
Wczoraj wzięłam jeszcze czopek i coś tam zadziałało, dzisiaj na czczo wypiłam syrop w tej dawce uderzeniowej i zobaczymy - ale jest lepiej bo czuję pracę jelit.
Dieta konkretna od dzisiaj u mnie
U
użytkownik 16
Gość
Sulen to dobre wiadomości.Czekamy na więcejCzesc
dzis czuje sie lepiej, ale wczorajszy dzien byl naprawde ciezki. Bardzo plamilam i jakas mega duza ilosci sluzu, co troche twardy brzuch, skurcze, dostawalam leki i caly dzien przespalam.
Dzis juz czuje, ze zyje, moge wstac, brzuch miekki. Ide zaraz na badanie, aby zobaczyc jak szew trzyma, ale licze, ze juz bedzie ok
Mi się u kogoś to podoba ale sama chyba bym się nie zdecydowała. Jak ktoś jest przyzwyczajony to też inaczej.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Fanka BB :)
Monya może nie takie witaminy jak potrzebujesz do odbudowy paznokcia, ale ja tylko gdybam. U mnie pestki moreli w domu są codziennie. Pilnuje tego. Od nowego roku wprowadziłem u Nas zmianę diety o 180 stopni. Zobaczymy jaki skutek będzie to miało.
Emkaa z doświadczenia wiem że ratuje się i dziecko i matkę i nigdy nikt nie straszył mnie ze odkleji mi się łożysko. Cała ciążę pachnialam a mąż kolo mnie skakał. Wstałam z łóżka do WC i tylko tyle wystarczyło. Po co Cię straszy!? Dbaj o siebie ale bez łez jeszcze przenosisz a łożysko nie będzie chciało się urodzić.
Saulen cudownie, wczoraj moje myśli koło Was krążyły cały dzień. Czekam na wieści z fotela.
Co do mody ja podobnie jak moja poprzedniczka, ma mi być wygodnie i mam się dobrze czuć. Tylko tyle i aż tyle ;-)
Emkaa z doświadczenia wiem że ratuje się i dziecko i matkę i nigdy nikt nie straszył mnie ze odkleji mi się łożysko. Cała ciążę pachnialam a mąż kolo mnie skakał. Wstałam z łóżka do WC i tylko tyle wystarczyło. Po co Cię straszy!? Dbaj o siebie ale bez łez jeszcze przenosisz a łożysko nie będzie chciało się urodzić.
Saulen cudownie, wczoraj moje myśli koło Was krążyły cały dzień. Czekam na wieści z fotela.
Co do mody ja podobnie jak moja poprzedniczka, ma mi być wygodnie i mam się dobrze czuć. Tylko tyle i aż tyle ;-)
*Vanilia*
Moderatorka
Judzia [emoji16] bardzo mi się podobają Twoje założenia. Mam podobne [emoji23]
Młodamama haha dzieciaki potrafią być szczere [emoji3]
Majka eeee to dziwna ta kosmetyczka. Z tego co wiem to french właśnie wraca do łask. Ja dzisiaj ściągnę hybrydy, obetne paznokcie bo już mnie wkurzają długie, i zrobię jakieś delikatne pastelowe kolorki [emoji4]
Suelen cieszę się że jest lepiej [emoji6]
Młodamama haha dzieciaki potrafią być szczere [emoji3]
Majka eeee to dziwna ta kosmetyczka. Z tego co wiem to french właśnie wraca do łask. Ja dzisiaj ściągnę hybrydy, obetne paznokcie bo już mnie wkurzają długie, i zrobię jakieś delikatne pastelowe kolorki [emoji4]
Suelen cieszę się że jest lepiej [emoji6]
reklama
Piszecie o hybrydzie, ja jakoś ostatnio zdjelam a robiłam od października bez przerwy to teraz cały czas mi się łamią więc mam krótkie. A na ślub w grudniu miałam takie
Lubie miec zrobione paznokcie ale ostatnio nie chciały mi się trzymać, ciągle się łamały więc dałam im odpocząć
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubie miec zrobione paznokcie ale ostatnio nie chciały mi się trzymać, ciągle się łamały więc dałam im odpocząć
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom