reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja miałam żele na ślubie i frencz właśnie, to było ponad 5lat temu to może jeszcze modna byłam? Haha

Nigdy nie sugeruję się modą - wybieram ubrania czy buty takie jakie mi pasują, nigdy w życiu nie zastanawiałam się czy cos jest modne ;) aczkolwiek jak w sklepie to chyba w miarę jest haha

Co do paznokci to migdały mi się nie podobają i swoje mam takie normalne :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Justyna dzięki, że pytasz :)
Wczoraj wzięłam jeszcze czopek i coś tam zadziałało, dzisiaj na czczo wypiłam syrop w tej dawce uderzeniowej i zobaczymy - ale jest lepiej bo czuję pracę jelit.

Dieta konkretna od dzisiaj u mnie

7u223e3kwboc3bjp.png
No to git. Pytalam bo wiem jakie to męczące. Mnie zaparcia latały na początku ciąży teraz całe szczęście już nie. A dieta ta sama cały czas[emoji15]

Czesc :)

dzis czuje sie lepiej, ale wczorajszy dzien byl naprawde ciezki. Bardzo plamilam i jakas mega duza ilosci sluzu, co troche twardy brzuch, skurcze, dostawalam leki i caly dzien przespalam.

Dzis juz czuje, ze zyje, moge wstac, brzuch miekki. Ide zaraz na badanie, aby zobaczyc jak szew trzyma, ale licze, ze juz bedzie ok :)

Sulen to dobre wiadomości.Czekamy na więcej:)

Monya może nie takie witaminy jak potrzebujesz do odbudowy paznokcia, ale ja tylko gdybam. U mnie pestki moreli w domu są codziennie. Pilnuje tego. Od nowego roku wprowadziłem u Nas zmianę diety o 180 stopni. Zobaczymy jaki skutek będzie to miało.

Emkaa z doświadczenia wiem że ratuje się i dziecko i matkę i nigdy nikt nie straszył mnie ze odkleji mi się łożysko. Cała ciążę pachnialam a mąż kolo mnie skakał. Wstałam z łóżka do WC i tylko tyle wystarczyło. Po co Cię straszy!? Dbaj o siebie ale bez łez jeszcze przenosisz a łożysko nie będzie chciało się urodzić.

Saulen cudownie, wczoraj moje myśli koło Was krążyły cały dzień. Czekam na wieści z fotela.

Co do mody ja podobnie jak moja poprzedniczka, ma mi być wygodnie i mam się dobrze czuć. Tylko tyle i aż tyle ;-)

Judzia [emoji16] bardzo mi się podobają Twoje założenia. Mam podobne [emoji23]

Młodamama haha dzieciaki potrafią być szczere [emoji3]

Majka eeee to dziwna ta kosmetyczka. Z tego co wiem to french właśnie wraca do łask. Ja dzisiaj ściągnę hybrydy, obetne paznokcie bo już mnie wkurzają długie, i zrobię jakieś delikatne pastelowe kolorki [emoji4]

Suelen cieszę się że jest lepiej [emoji6]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Piszecie o hybrydzie, ja jakoś ostatnio zdjelam a robiłam od października bez przerwy to teraz cały czas mi się łamią więc mam krótkie. A na ślub w grudniu miałam takie :)

1487236165-aaaaaa.jpeg

Lubie miec zrobione paznokcie ale ostatnio nie chciały mi się trzymać, ciągle się łamały więc dałam im odpocząć

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry