reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja jestem właśnie po drugim połówkowym, na które poszłam dodatkowo prywatnie.
Wiecie jakie jest moje wrażenie/odczucie? Że to zmarnowane 250 zł.
USG u lekakrza z certyfikatem, samo badanie trwało około 5 minut. Cała wizyta (łącznie z opisem i zapłatą) trwała maksymalnie 10 minut.
Te same parametry sprawdził wcześniej lekarz w Luxmedzie a ja narzekałam, że badanie trwało łącznie niecałe 20 minut :)
Teraz wiem, że na następne idę do Luxmedu i nie kombinuję już:)

A dzidziuś na szczęście zdrowy, dalej jest chłopakiem i waży już 0.5 kg :D kawał dzika :D

P.S. Mi też wynagrodzenie wypłaca pracodawca, który sam później rozlicza się z ZUSem.

reklama
Jak jest do 20 pracownikow to płaci ZUS, tak najczęściej dostawałam ok 24-26.

To moje połówkowe mino iż 200zł ,to całościowo trwała około 45minut, wszystko mi posprawdzał, omówił. Ja na swojego nie mogę narzekać. Chyba ordynatorowi nie wypada odwalać maniany. Ponoć zmienili kozy do porodu na takie specjalne łóżka. To dobrze, bo pamiętam jak ledwo wlazłam na nią w ostatniej fazie;)

My byliśmy na spacerze , jak świeci słońce to aż się żyć chce :) Oby wiosna przyszła jak najszybciej.

O tak pogoda piekna!
Jakis dziwny wynik mi z glukozy wyszedl: na czczo 124,1, po godzinie 86,1, a po dwoch 78,1. Mozliwe to, czy jakas pomylka sie wkradla?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen super wiadomość :D

Ale dziś ładna pogoda, pouchylałam okna i jakoś od razu więcej energii do życia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dziewczyny zastanawiam się na keratynowym prostowaniem włosów po porodzie. Miała któraś kiedyś taki zabieg?

Do góry