reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wyobraźcie sobie że czekałam ogólnie 3 godz a ona mówi że mnie nie przyjmie bo nie ma mnie w systemie [emoji51][emoji51][emoji51] popłakałam się a ja z mężem i synem w przychodni tyle czasu kurna!

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierdziele... Też bym się popłakała, współczuję [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dretwieja mi ręce po nocy. Rano to jakaś tragedia. Później cały dzień spokój. To od braku magnezu czy może jakiś ucisk gdzieś na kręgosłup?

p19u9jcg81ehxczt.png

może być ucisk, może byc niedobór witaminy B12 i wiele innych powodów...

7u223e3kwboc3bjp.png

Justyna ja w poprzedniej ciąży często miałam PH moczu wysokie i gin zalecala mi suplementowac preparaty zurawinowe, one zakwaszają mocz, więc i obniżają PH moczu.
Mi też zalecila suplementację. W aptece mi babeczka poleciła żurawit. Bede brała zobaczymy. Ma taki skład ze napewno nie zaszkodzi bo to sama zurawina

reklama
Matko ale przeboje z tymi przychodniami ,współczuję .

W tamtej ciąży na l4 poszłam po 4 miesiącu. I gdybym mogła to od razu bym poszła.

f2w3rjjgfqkq0jcp.png

relgh371clrq6e2w.png

Do góry