Daktyl2016
Fanka BB :)
Szumi mi w uchu i tak wkurza.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomógł magnez ale jeszcze się zdaża. Nogi też mi drętwiały.
Witamy kropkę! A jak twój partner reaguje?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko się w nocy kontrolować a z tym spaniem są różne teorie - ja wychodzę z założenia że dopóki mi wygodnie to tak śpięPartner zadowolony z Maleństwa Z pierwszego małżeństwa ma już dwójkę dzieci, więc dla niego wszystko nie jest takie nowe, jak dla mnie, ale i tak przemawia do brzuszka itp
Odnośnie spania, to czytałam, że lepiej nie spać na plecach w ciąży,bo miednica coś uciska właśnie. Dobrze jest niby spać na lewym boku, bo wtedy jest najlepsze dotlenienie.
Ciężko się w nocy kontrolować a z tym spaniem są różne teorie - ja wychodzę z założenia że dopóki mi wygodnie to tak śpię
Mi póki co najlepiej śpi się na plecach i lewym bokuTo samo mowil mi mój gin, jak dam rade to mogę spać na plecach, bo niektóre kobiety nie mogą. Zrozumiałam o co mu chodzi jak brzuch urósł- jak kładłam sie na plecach to po porostu czułam jakby mi brakowało tchu i kręciło mi sie w głowie. Ale ponoć to sprawa indywidualna, niektóre kobiety mogą tak spać do końca. U mnie niestety znowu sie zaczyna i tylko na bokach śpię [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brak komentarzy[emoji53][emoji58]Wyobraźcie sobie że czekałam ogólnie 3 godz a ona mówi że mnie nie przyjmie bo nie ma mnie w systemie [emoji51][emoji51][emoji51] popłakałam się a ja z mężem i synem w przychodni tyle czasu kurna!
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki zajaczku.Bedzie dobrze11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki któraś z WAS dziś wizytuje ?