motylek05
Fanka BB :)
A może za mało pijesz wody?Daktyl ja też myślę że to jakoś ucisk prędzej. Fakt dużo ostatnio śpię na plecach w sensie rano budzę się na plecach... więc pewnie coś tam uciska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może za mało pijesz wody?Daktyl ja też myślę że to jakoś ucisk prędzej. Fakt dużo ostatnio śpię na plecach w sensie rano budzę się na plecach... więc pewnie coś tam uciska.
Pociesza, bo rano czuje się jak emeryt dobrze ze nie ja jednaZając jak Cie to pocieszy ja też wstaje połamane ;-)
Rybcia co za pipa!!
Może być... bo inne płyny... Pije dużo herbat - fakt teraz skojarzylam że one wyplukuje magnez....soki, ale wody mało... bo zaraz sikamA może za mało pijesz wody?
No to chyba zależy od tego co pijesz. Wiadomo że soki są lepsze od herbaty[emoji16] ale jednak woda to woda. Mi strasznie ciężko było się przestawić z herbat na wodę.Może być... bo inne płyny się nie liczą? Pije dużo herbat - fakt teraz skojarzylam że one wyplukuje magnez....soki, ale wody mało... bo zaraz sikam
Wyobraźcie sobie że czekałam ogólnie 3 godz a ona mówi że mnie nie przyjmie bo nie ma mnie w systemiepopłakałam się a ja z mężem i synem w przychodni tyle czasu kurna!
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
wooow, przemówiła ludzkim głosem. Mogła tak od razu, oszczędziłaby Ci nieco nerwów.Jestem zaskoczona pierwszy raz ktoś za mną dzwoni
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom