reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Spytam endokrynologa w poniedziałek bo wizyta u ginekolog dopiero pod koniec lutego. Albo jutro Pana doktora na usg ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Mi drga powieka od jakiegos czasu i tez zaczełam brać magnez na własną rękę. Zrobilam nawet badanie poziom magnezu i wyszlo w normie. Lekarz wczoraj zalecił mi 2x1 , pomino normy w badaniu to kazał brac i mówił ze magnez nie zaszkodzi a jak cos sie dzieje to lepiej wziąć :)

5djylbetecfse5n6.png

Ostatnia edycja:
Justyna ja nie badam PH,bo nikt mi tego nie zalecił..

Witam nową Mamuśkę :)
PH się nieco zleca. To ogólnie jest zawarte w badaniu moczu. Zazwyczaj zależy od laboratorium. Ja przy badaniu morzu mam jakieś 15-20 wyników dotyczące badanego moczu w tym właśnie PH ;-)
Zależy od laboratorium.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Łaski chyba każdy w Polsce ma nie dobór witaminy D, mi osobiście szkoda kasy na badanie wolę ja suplementowac aczkolwiek tego nie robię.
Zając mi takie odróżnienia wyglądają na ucisk bo od magnezu są raczej skurcze albo drgania. Ale ja się nie znam.

Saulen co u Ciebie?
Olka czy robiłaś jakieś badania na te zawroty głowy?

Jeśli chodzi o wkładki, to niestety ja też to mam minie raczej po ciazy, trudno mi kichac ;-)
A hitem dla mnie dolegliwości było to że w ubiegłym ciąży wysiadł mi chyba wszystkie stawy, rano zanim się wyprostowalam zmagalam się z ogromnym bólem. Nawet nie wiedziałam że na dłoni jest tyle kostek :-o każdy ruch to ból, ginekolog kazał czekać na rozwiązanie bo twierdził że w ciąży zmienia się "smarowanie".

Daktyl ja też myślę że to jakoś ucisk prędzej. Fakt dużo ostatnio śpię na plecach w sensie rano budzę się na plecach... więc pewnie coś tam uciska.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Wyobraźcie sobie że czekałam ogólnie 3 godz a ona mówi że mnie nie przyjmie bo nie ma mnie w systemie [emoji51][emoji51][emoji51] popłakałam się a ja z mężem i synem w przychodni tyle czasu kurna!

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry