reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja od poczatku miałam ph 8 I nikt nic nie mòwił a lekarzy przerobiłam kilku. Teraz na ostatnim badaniu miałam 5 I to chyba dlatego że byłam chora i dużo cytryny używałam.
No właśnie ja miałam kosz badany raptem półtorej tygodnia temu i miałam 5,5 a teraz mi tak skończyło. Moze za mało piłam ostatnio?sama nie wiem

reklama
Daj znać jak poszlo;-) ja dzisiaj idę na wizyte i się zapytam o ta glukozę. Pewnie na następną wizyte będę musiała zrobić.
Dziewczyny mierzycie sobie pH moczu? Mi polozna kazała od czasu do czasu zmierzyć i dzisiaj z rana ph wyszło mi kolo 7,5. Mam się czymś martwić? Niby do 8 czytalam ze jest normą.

Ja mam 8 caly za kazdym razem jak robie badanie moczu i moj gin powiedzial ze w ciazy to jest normalne:) zeby pic sok z zurawiny i bedzie ok;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej zajac a jak dzis twoje ruchy? Mi sie mloda odgrywa za wczoraj i fika koziolki non stop,ale to moze dlatego,ze dzis leze bo mnie rozlozylo i wszystko czuje a tak caly dzien w ruchu to nie czuc.

Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim

Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra

Nie szkodzi,ze dzidzia mala przeciez dzieci roznych rozmiarow sie rodza ,a moze to dziewczynka taka filigranowa .Piszesz,ze dzidzia ruchliwa na usg i to bardzo dobrze ,mi ginekolodzy zawsze powtarzaja ,ze to oznaka zdrowia.Wiec kciuk do gory i masz sie nie stresowac.

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to o tej glukozie jeszcze nie slyszalam od lekarza,zapytam sie u poloznej,bo tu chyba takie badanie nie jest obowiazkowe,chyba ze sa jakies obawy ze strony lekarza:wiek,waga,cukier w moczu itp.hmmm

Hej zajac a jak dzis twoje ruchy? Mi sie mloda odgrywa za wczoraj i fika koziolki non stop,ale to moze dlatego,ze dzis leze bo mnie rozlozylo i wszystko czuje a tak caly dzien w ruchu to nie czuc.
Kochana wczoraj wieczorem dzidziol dał popis , dziś rano kopniak na dzień dobry a od rana ciągle w biegu więc cisza :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie szkodzi,ze dzidzia mala przeciez dzieci roznych rozmiarow sie rodza ,a moze to dziewczynka taka filigranowa .Piszesz,ze dzidzia ruchliwa na usg i to bardzo dobrze ,mi ginekolodzy zawsze powtarzaja ,ze to oznaka zdrowia.Wiec kciuk do gory i masz sie nie stresowac.
Ani nie strasz dziewczynka..mam juz dwie a to ostatnie dziecko i juz niech zostanie chlopak tak jak bylo mowione ok 14 tc..

reklama
Mi tez troche sie odzywal,ale raz dal kopniaka ale takiego mocnego,ze az wstalam w sam pecherz
Ani nie strasz dziewczynka..mam juz dwie a to ostatnie dziecko i juz niech zostanie chlopak tak jak bylo mowione ok 14 tc..

Haha no to zycze zeby sie juz nic nie zmienilo ❤

Do góry