reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój gin robi 2 albo 3 razy toksoplazmozę. Bo jak sam mówi od kota to tak naprawdę ciężko się zarazić( by ktoś musiał grzebać w jego kupce i rąk nie myć ) prędzej od brudnych warzyw ,owocow...

reklama
to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?

Hej:) ja mysle ze to super pomysl;) tez chcemy jechac w sierpniu do takiego rodzinnego domku na wsi, z moimi rodzicami, bratem z zona i ich dziecmi:) mnie sie wydaje ze jak warunki sa podobne jak w domu, to czemu nie jechac? Tym bardziej ze moim przypadku to chociaz dziecko z zanieczyszczonego krakowa wyjedzie:))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Mój gin robi 2 albo 3 razy toksoplazmozę. Bo jak sam mówi od kota to tak naprawdę ciężko się zarazić( by ktoś musiał grzebać w jego kupce i rąk nie myć ) prędzej od brudnych warzyw ,owocow...
Moja to samo. Ze od kota jeszcze swojego i niewychodzacego to już mistrzostwo się zarazic.

p19u9jcg81ehxczt.png

Witam ;) wczoraj bylam juz tak zmęczona tym czekaniem pod gabinetem ze jak wyszlam to zasypialam w samochodzie... Poltorej godziny opoznienia to nie na moje nerwy... W domu okazalo sie ze synek jeszcze nie śpi wiec walczylam z nim do 23 zanim usnal...
Mala na badaniu była przeslodka machala do nas raczkami ssala kciuk :) ogólnie wszystko dobrze zdrowa dziewczyna :D

Mowilyscie o obcasach... Ja jak juz nosze to takie niskie bo mam 173cm wzrostu maz tez jest wyzszy 4cm raptem i pozniej czuje sie jak zyrafa [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Cześć!
Ja przed chwilą wstałam,ale miałam okropne sny, masakraaa.

Oo moja gin nie dała mi drugiego skierowania na toksoplazmoze,a miałam dwa wyniki ujemne..trzeba będzie się upomnieć.

Trzymam kciuki za dzisiejsze połówkowe! Ja mam pojutrze, nie mogę się doczekać ,ale nerwy też są :)
O której An? ja o 18 :)

Witam ;) wczoraj bylam juz tak zmęczona tym czekaniem pod gabinetem ze jak wyszlam to zasypialam w samochodzie... Poltorej godziny opoznienia to nie na moje nerwy... W domu okazalo sie ze synek jeszcze nie śpi wiec walczylam z nim do 23 zanim usnal...
Mala na badaniu była przeslodka machala do nas raczkami ssala kciuk :) ogólnie wszystko dobrze zdrowa dziewczyna :D

Mowilyscie o obcasach... Ja jak juz nosze to takie niskie bo mam 173cm wzrostu maz tez jest wyzszy 4cm raptem i pozniej czuje sie jak zyrafa [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
O widzisz. U nas taka różnica wzrostu, że mogłabym nosić i 12 cm :D Mąż o 23 cm wyższy :D

O widzisz. A ja jeden wynik miałam pozytywny (wynik świadczący o przebyciu choroby w przeszłości) i teraz mam powtórzyć przed kolejną wizytą :)
Bo to chyba jest tak że jak zakażenie może być świeże to trzeba powtarzać, u mnie napewno było stare. Czasem lepiej powtórzyć tak dla pewności, szczególnie że lekarz sobie tego życzy. Mój twierdzi że nie ma potrzeby.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Gratuluję dziewczynek i udanych wizyt!! Ja chwilowo mam trochę spraw rodzinnych i nie mam czasu pisać ale jak mam chwilę to was czytam. Trzymam kciuki za wasze badania i wizyty :) ja sama będę robiła je w czwartek lub piątek bo w poniedziałek połówkowe :)

reklama
No i my dołączamy dziś do grona chorych. Synek w nocy miał ponad 38, więc pół nocy nie spaliśmy. Mnie też katar dopadł i pokasłuje. Ehh oby wiosna zawitała w tym roku wcześniej, ja już tęsknię.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry