reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O widzisz. U nas taka różnica wzrostu, że mogłabym nosić i 12 cm :D Mąż o 23 cm wyższy :D
No to masz dobrze [emoji14] u nas najgorszs sa imprezy bo znalezc jakies ladne buciki na niskim obcasie to wyzwanie [emoji14]
No i my dołączamy dziś do grona chorych. Synek w nocy miał ponad 38, więc pół nocy nie spaliśmy. Mnie też katar dopadł i pokasłuje. Ehh oby wiosna zawitała w tym roku wcześniej, ja już tęsknię.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Wspolczuje... Ja tez juz chce wiosne [emoji37]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Super mąż :)
Głupie pytanie może, ale co się robi w górach w lato poza chodzeniem? Ja zawsze jeździłam nad morze albo mazury, bo jakoś zawsze mi się wydawało ze tam niema co robić.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
A mi sie zawsze wydawalo ze nie ma co robic nad morzem. Jezdze nad morze dopiero z dzieckiem. Bez bym sie wynudzila :)

Ja mam zamiar jechac w sierpniu na wakacje ale tylko tym razrm tak na wypasie. Pelne wyzywienie i rozrywki. Maz bedzie sie bawil ze syarszakiem a ja z cycem bedziemy sie relaksowac.

Z roczniakiem chve gdzies pojechav bo to fajny wiek, dziexko jezdzi jeszcze w wozku, spi w dzien, juz znamy jego obsluge.

Z dwulatkiem u nas to byl hardcore :) teren zamkniety z duzym plotem i da sie zyc :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

A ile masz wzrostu? [emoji14]
Moja mama np. 165 a mąż 195 :D komicznie wyglądają razem :p
155 [emoji23] my też z tych komicznych [emoji38] jak na początku małżeństwa spotkała nas sąsiadka teściowej to mówi widzę że twoj syn ze swoja córka przyjechał [emoji6][emoji12]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry