reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Może to jest tydzień pod znakiem dziewczyn :D
Ja po cichu marzę o córce :-) Mam nadzieję, że się dowiem w czwartek :p

O nie nie, jutro po wizycie mam zamiar dalej mieć drugiego synka [emoji12]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Hej dziewczyny. Udalo mi się Was doczytać. Gratuluję udanyvh wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
A ja jestem chora... W niedzielę dopadlo mnie przrziębienie, katar, bol głowy i gardła... Leżę, śpię i tak mija drugi dzień ferii :-( A miało być tak pięknie ech :-(

reklama
Matko, te choróbska nas wykończą! Czytam, to co druga chora. U nas na szczęście wychodzimy na prostą ale też łatwo nie było. Jeszcze młodemu idą zęby i cały czas że smoczkiem chce chodzić, a chciałam mu go całkiem zabrać przed porodem:((

Ja na toxo nie mialam żadnego badania. W ogóle cud, że mi tu na początku jakiekolwiek zrobili bo ostatnio tylko żelazo i ciśnienie mi badali.
Właśnie pije kawkę i pozwoliłam sobie zjeść dwie czekoladki i mam wyrzuty sumienia. Strasznie boję się przytyć. Narazie 3kg na plusie ale nie cieszy mnie to bo wiem, że jeszcze wszystko przede mną. Ach nic, zbieram się do jakiejś roboty, chałupke trzeba ogarnąć póki mały śpi.
Ach co do tygodnia córek to ja jestem przeszczesliwa. Nie mogę wyjść z zachwytu że będzie księżniczka wymarzona! :)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry