reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja od 6 nie śpię . A mam dzien wolny wiec mogłabym chociaż do 8 pospac' :/

Chyba jakiegoś syfa załapałam :( infekcjia pochwy sie chyba przyplatala :/ a ginekologa mam za 3 tyg.wrrr :(

5djylbetecfse5n6.png
No mi wczoraj lekarz powiedział że też mam jakąś infekcje niewielka ale na szczęście już możemy stosować clotrimazolum globulki

w4sqskjogmwq158s.png

reklama
Belax ty się dopytaj lepiej jeszcze skoro studentom się należy to Tobie tym bardziej. A moja koleżanka kończy studia dzienne i dostaje- rodziła w tym roku.

w57vxzkr0voyai9q.png
Może się pozmieniało od marca ubiegłego roku, ale koleżanki córka ma 18 lat, urodziła będą uczennica liceum i kaskę dostaje. A do szkoły nadal chodzi, przez jakiś czas miała nauczanie indywidualne a teraz już normalnie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie jakbym dostała- to odłożylibyśmy troche na przeprowadzkę:)

Dziewczyny to była najgorsza noc w moim życiu. Ja naprawdę dużo chorowałam wcześniej- torbiele na jajnikach, na kości ogonowej ( rozcinali na żywca...), kamica nerkowa. Ale tak źle się jeszcze nie czułam. Wieczorem 38 wzięłam apap poszłam spać. W nocy -39. poszłam po 2, wziąłam i zaczęłam robić zimne okłady. Po pół godzinie było 39.5. Wziąłam chłodny prysznic i robiłam okłady- spadła do 38 i taka utrzymuje się do teraz. ( Wacha sie od 37.5 so 38). Nad rane zaczęło mnie bardzo boleć ucho. Ale to tak nie do wytrzymania. Zaraz dzwonie do mojej gin. trzymajcie kciuki żeby coś wymyśliła

w57vyx8dubspq12k.png

Dzień dobry.

U mnie nocka w miarę ok, poza głupimi snami...

motylek05 spróbuj przyspieszyć wizytę, jeśli to faktycznie infekcja to musi być leczona, 3tyg. to długo by czekać :/ oby minęła!

7u223e3kwboc3bjp.png

Szkoda żebyś się tyle męczyła ja miałam raz infekcje i wiem ze to jakieś okropieństwo.
Ja znowu problem z zaśnięciem ale mąż mówi ze jak usnęłam to spałam jak skala, faktycznie dzisiaj nawet Wincent nas nie budził teraz sobie leżymy a w południe jedziemy po wózek tak się cieszę na ten zakup :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może się pozmieniało od marca ubiegłego roku, ale koleżanki córka ma 18 lat, urodziła będą uczennica liceum i kaskę dostaje. A do szkoły nadal chodzi, przez jakiś czas miała nauczanie indywidualne a teraz już normalnie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze mi się wydaje , że jak już coś się zmieniło chodź wątpię. To może chodzić o to ze kosiniakowe, tak jakby macierzyńskie dla osób co go nie mają. Czyli mama siedzi z dzieckiem w domu i się nim zajmuje . Może być faktycznie że dla uczących się dziennie nie ma. Na studiach można brać urlopy. Nauczanie indywidualne ok. Bo to w domu i wtedy dzieckiem matka się zajmuje . Ponoć tylko becikowe jednorazowe od tego roku się zmienia. Ze nie dla każdego tylko dla osób których dochód w rodzinie nie przekracza ok 1900 zł.
Ja się jutro chyba przejadę do mopsu bo i tak muszę się zapytać właśnie czy od tego roku trzeba się w urzędzie pracy zarejestrowac czy nie jak w tamtym do kosiniakowego. Będzie dobrze bellax sądzę , że na 99 % dostaniesz. Jak się przejadę do mopsu to zapytam o twoja sytuację. [emoji106][emoji106][emoji106]

Fajnie jakbym dostała- to odłożylibyśmy troche na przeprowadzkę:)

Dziewczyny to była najgorsza noc w moim życiu. Ja naprawdę dużo chorowałam wcześniej- torbiele na jajnikach, na kości ogonowej ( rozcinali na żywca...), kamica nerkowa. Ale tak źle się jeszcze nie czułam. Wieczorem 38 wzięłam apap poszłam spać. W nocy -39. poszłam po 2, wziąłam i zaczęłam robić zimne okłady. Po pół godzinie było 39.5. Wziąłam chłodny prysznic i robiłam okłady- spadła do 38 i taka utrzymuje się do teraz. ( Wacha sie od 37.5 so 38). Nad rane zaczęło mnie bardzo boleć ucho. Ale to tak nie do wytrzymania. Zaraz dzwonie do mojej gin. trzymajcie kciuki żeby coś wymyśliła

w57vyx8dubspq12k.png
Zdrowka!

Kurcze mi się wydaje , że jak już coś się zmieniło chodź wątpię. To może chodzić o to ze kosiniakowe, tak jakby macierzyńskie dla osób co go nie mają. Czyli mama siedzi z dzieckiem w domu i się nim zajmuje . Może być faktycznie że dla uczących się dziennie nie ma. Na studiach można brać urlopy. Nauczanie indywidualne ok. Bo to w domu i wtedy dzieckiem matka się zajmuje . Ponoć tylko becikowe jednorazowe od tego roku się zmienia. Ze nie dla każdego tylko dla osób których dochód w rodzinie nie przekracza ok 1900 zł.
Ja się jutro chyba przejadę do mopsu bo i tak muszę się zapytać właśnie czy od tego roku trzeba się w urzędzie pracy zarejestrowac czy nie jak w tamtym do kosiniakowego. Będzie dobrze bellax sądzę , że na 99 % dostaniesz. Jak się przejadę do mopsu to zapytam o twoja sytuację. [emoji106][emoji106][emoji106]
Napisz mi priv prosze o tym kosiankowym jak sie dowiesz..bede mega wdzieczna!

reklama
Dzien dobry!

U mnie tez nie za dobrze, a przynajmniej tak sobie wkrecam:/
2 dni temu zerwalam sie w nocy z lozka zeby isc sie wysikac, zrobilam to dosyc szybko i bardzo zabolalo mnie podbrzusze po prawej stronie. Tak mocno, ze nie moglam sie przez chwile wyprostowac. Potem troche przeszlo, ale caly czas czulam to miejsce. A od wczoraj wieczora boli mnie caly czas. Mialam nadzieje, ze dzisiaj wstane juz bez bolu a tu dupa.. dalej boli i teraz ro juz zaczynam sie stresowac:( a wizyta dopiero za tydzien... nie wiem czy czekac czy zadzwonic dzisiaj i umowic sie na jutro do mojego gin.

Bellax trzymam kciuki zeby przeszlo jak najszybciej !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Do góry