Bellax123!
Fanka BB :)
tak to też jest członek rodzinyAle netto brutto? I czy noworodek się też wlicza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to też jest członek rodzinyAle netto brutto? I czy noworodek się też wlicza?
Jeśli jesteś na wychowawczym to mozesz napisać podanie o przywrócenie do pracy i zanosisz l4 wtedy dostajesz za zwolnienie i macierzyński.Bellax zdrowiej :*
Kurde a matkom na wychowawczym nic nie przysługuje?
Ale ja jestem na wychowawczym z własnej działalności :/Jeśli jesteś na wychowawczym to mozesz napisać podanie o przywrócenie do pracy i zanosisz l4 wtedy dostajesz za zwolnienie i macierzyński.
Na IP marsz a nie zamartwiac sie tu bo osiewiejesz!Witam[emoji4]
Bellax zdrówka [emoji8]
Poczytałam Was Ale pobieżnie....
Od wczoraj prawie nie czuję Małej [emoji22] W samochodzie się przechyliłam tak szybko i poczułam bardzo duży ból po lewej stronie na wysokości linii pępka, tak jakby mi coś pękło. I od tamtej pory nie czuję kopniaków. Staram się nie zchizowac ale ale jednak trochę schizuje [emoji24] Pomóżcie plisss
AA na działalnościach się nie znam , ale powinno być podobnie wracasz do działalności i przechodzisz na l4 tylko z tego co słyszałam kobiety na własnych działalnościach są traktowane po macoszemu.Ale ja jestem na wychowawczym z własnej działalności :/
Chyba będę musiała przedzwonic do zusu.
Mnie też często coś gdzieś zakuje mocno jak się nagle rusze, to pewnie zbieg okoliczności i dziecko akurat mniej aktywne.Witam[emoji4]
Bellax zdrówka [emoji8]
Poczytałam Was Ale pobieżnie....
Od wczoraj prawie nie czuję Małej [emoji22] W samochodzie się przechyliłam tak szybko i poczułam bardzo duży ból po lewej stronie na wysokości linii pępka, tak jakby mi coś pękło. I od tamtej pory nie czuję kopniaków. Staram się nie zchizowac ale ale jednak trochę schizuje [emoji24] Pomóżcie plisss