reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mówcie kiedy u was połówkowe? Ja chyba zapiszę się na 4 luty to jakoś 21 tydz

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po :-) w czwartek miałam :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
My idziemy 20t6d do mojej i kazała zapisać się jeszcze gdzieś indziej jakby bobo się źle ułożyło. więc jak u niej badanko nie wyjdzie to kilka dni po jestem umówiona w Łodzi ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Ja dzisiaj śpię jak bym wczoraj niezłe popila miałam iść na spacer ale przespałam zaraz się zbieram idziemy gdzieś ba obiad :)
Dziewczyny w końcu możemy powiedzieć ze rodzimy w tym roku :)
Heda bardzo się cieszę ze u ciebie lepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak właśnie oglądam i się zastanawiam czy kupić pakę ubrań czy kupować po troszkę? Kurczę to takie śliczne wszystko
Heda strasznie się cieszę że już lepiej bardzo wczoraj przeżywałam Twoją sytuację [emoji58] teraz już będzie tylko lepiej

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupie pale używanych i po dokupujemy co mi tam jeszcze wpadnie w ręce;) chyba że bd dziewczyna i dostanę:) ale teraz[emoji4]jest tyle fajnych wyprawek dla maluchów np na olx.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A ja mam 31.01 najpóźniej bo jakoś w 23tc ale z tego co mi wiadomo to do niego zapisują tak w okolicach 24tc na połówkowe. A na nfz 5.01 to będzie końcówka 19tc

Do góry