reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I ja się witam w nowym roku i to z bólem głowy a piłam tylko piccolo [emoji27][emoji16]
Heda to super że się trochę unormowala sytuacja oby tak dalej wszystko będzie dobrze [emoji4]
Ja też już przeglądam strony z wyprawkami i ciuszkami jestem podekscytowana aaa rodzimy w tym roku w czerwcu [emoji7] po polowkowych zacznę już pomału kompletowac.
Postanowienie noworoczne: obowiązkowe pozytywne myślenie i nastawienie [emoji6][emoji5][emoji4]

w4sqskjojx4pwg5h.png

reklama
Heda super ze jest stabilnie. Bedzie dobrze.
Jak bedzie jak jest masz od razu jechac do lepszego szpitala i sie polozyc ??
Trzymaj sie!!

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!! ZDROWIA DLA CALYCH WASZYCH RODZIN I SPOKOJNYCH PORODOW W CZERWCU !!!

Komputer mi sie wiesza a chcialam sobie rzeczy dla dzidziusia zaczac ogladac :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Nie wiem czy od razu zmiana szpitala, najpierw konstrukcja u lekarza w Gdyni ie zależności od sytuacji, albo leżenie w domu plackiem albo szpital.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas impreza do 6-stej. I czuję się jak na kacu, bod od 9-tej najmłodsze dzieci na nogach. Chyba czas bedzie jeszcze cos odespać.
Jeśli ja tak marnie sie czuję to ciekawe jak muszą Ci co wypili [emoji12]

oar8pg4njiayxtbm.png

I ja się witam w nowym roku i to z bólem głowy a piłam tylko piccolo [emoji27][emoji16]
Heda to super że się trochę unormowala sytuacja oby tak dalej wszystko będzie dobrze [emoji4]
Ja też już przeglądam strony z wyprawkami i ciuszkami jestem podekscytowana aaa rodzimy w tym roku w czerwcu [emoji7] po polowkowych zacznę już pomału kompletowac.
Postanowienie noworoczne: obowiązkowe pozytywne myślenie i nastawienie [emoji6][emoji5][emoji4]

w4sqskjojx4pwg5h.png
Tak właśnie oglądam i się zastanawiam czy kupić pakę ubrań czy kupować po troszkę? Kurczę to takie śliczne wszystko
Heda strasznie się cieszę że już lepiej bardzo wczoraj przeżywałam Twoją sytuację [emoji58] teraz już będzie tylko lepiej

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówcie kiedy u was połówkowe? Ja chyba zapiszę się na 4 luty to jakoś 21 tydz

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro bede dzwonić się umawiać. chce między 1-4 lutego, bo będzie to skończony 21 tydzień. W poprzedniej ciąży bylam 20t0d i lekarz mówił, ze to ciut za szybko strasznie się gimnatykowal, aby wychwycić chociażby wszystkie szczegóły w serduszku, zastawki czy prawidłowo pracują itp.

Ja mam umówiona na 28.01 to będzie 19 tydzień skończony według usg zapisywala mnie położna z tej placówki więc mam nadzieję że nie będą później mówić że za wcześnie

w4sqskjojx4pwg5h.png

reklama
Ja ide 17.01 to bedzie 20+3tc. W poprzedniej ciazy mialam 19tc lekarz mowil ze za szybko ale wszystko wybadal. Potem bylam na nfz 22tc i bylo super. Choc za drugim lelarz dziecko sie zle ulozylo i padal jakis cien na serce i lekarz powiedzial ze nie wie czy dziecko nie ma hakiejs dziury w przegrodach komor... Skutkiem czego poszlam na echo swrca plodu za 300zl... Okazalo sie ze wszystko w porzadku.. Takze 3razy mialam polowkowe.. Mam nadzieje zebteraz stanie na jednym..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Do góry