U
reklama
Heda jeny... Tak strasznie Ci wspolczuje tyle strachu i przeżyć oby było dobrze. Moja sąsiadka doleżała z odklejonym łożyskiem. Ściskam Cię mocno! A bolała Cię przed kość łonowa?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Tynka ooo rzeczywiście duży już Twój bobasek. Dobrze, przynajmniej się uspokoilaś że wszystko w porządku [emoji4]
Heda biedulko tyle stresu [emoji20] trzymaj się. Musi być dobrze
Ja jestem obrażona na mojego.....jak mnie nie przeprosi to nie będę się odzywać do Nowego Roku [emoji36]
Heda biedulko tyle stresu [emoji20] trzymaj się. Musi być dobrze
Ja jestem obrażona na mojego.....jak mnie nie przeprosi to nie będę się odzywać do Nowego Roku [emoji36]
Bellax123!
Fanka BB :)
Heda my też trzymamy kciuki;* będzie dobrze
Daktyl2016
Majka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.
U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.
U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.
tynka2506
Ja tez trzymam kciuki i będę się modlić. Ja mam w głowie książkę słów zakazanych w ciąży i krwawienie tam powinno być na pierwszym miejscu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
O matko strasznie mi przykro, nie wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć aż mnie ciarki przechodzą nikogo nie powinno to spotkaćMajka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.