reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że pojechalas.dlaczego histeryczka...od tego jest ip. A jak plamienia powtórzyły sie to trzeba bylo to sprawdzic .

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Hej Dziewczynki znów wpadam na chwilkę . Dziś brat mnie odwiedził :) Jeśli chodzi o badanie ginekologiczne, to na ostatnim ginek mnie zbadał na fotelu, bo miałam wątpliwości, czy nie mam jakieś infekcji . Szczerze mówiąc to pierwszy raz mnie badał odkąd jestem w ciąży i dowiedziałam się ,że ma nadżerkę :(
Cycki też mi dokuczają, czasem bolą bardziej a czasem mniej i są cały czas mega ciepłe.
Ja jeszcze swojej kruszynki nie czuję :( , więc zazdraszczam. To moja pierwsza ciąża i być może nie wiem co mam dokładnie odczuwać :hmm:

Zdaje relacje , plamienie się nasiliło wiec pojechałam na IP zostałam zbadana lekarz powiedział ze szyjka jest czysta prawidłowa ze jest dużo śluzu on jest lekko zabarwiony ale to nie jest nic niepokojącego zrobił usg powiedział ze mam fajna dzidzie która wazy 320 gram jestem w szoku ze tak dużo. kazał zrobić badanie moczu i zgłosić się po nowym roku do lekarza prowadzącego. Troszkę się poczułam jak histeryczka bo cały czas powtarzał ze on tam nic nie widzi ale trudno ja ślepa nie jestem i umiem jeszcze odróżnić śluz normalny od brązowego.

Dobrze ze pojechalas bedziesz spokojniejsza.

Ja tez się cieszę ze pojechałam przynajmniej wejdę spokojnie w nowy rok . Akurat przyjmowali na oddział panią której odeszły wody tak sobie pomyślałam ze tez bym chciała być już tak daleko :)

reklama
Heda, co się stalo? Jak to?
Trzymam kciuki żeby to było niegroźne! Przesyłam mnóstwo energii :*
W nocy zaczełam krwawić kij wie dlaczego. Po 15min byłam już w szpitalu, badanie USG i mina lekarza nie najlepsza. Zakładają że różnie może być, dostałam leki rozkurczowe i coś na zatrzymanie krwawienia i czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Na razie skurcze i krwawienie ustało...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry